FIVOSZ: Business & Beer
Egy szóval: mitől lesz SIKERES egy olyan vállalkozás, ami abból él, hogy vendégül látja az enni-inni vágyókat?
A 3. Business & Beer témája tehát a lokál vendéglátás lesz.
Egy irányított pódiumbeszélgetés keretében olyan sikeres vállalkozók, népszerű pubok, bárok és éttermek tulajdonosai osztják majd meg velünk az üzleti tapasztalataikat, akik mertek helyi szinten eltérni a trendektől, újat alkottak, és éppen ettől lettek sikeresek a vállalkozásaik itt, Debrecenben.
- Hogyan vezettek be egy helyi szinten új terméket / szokást?
- Hogyan tettek szert az első visszatérő vendégeikre?
- Mit tesznek azért, hogy mindig tudjanak újat adni a régi ügyfeleiknek is?
Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapunk majd a 3. Business & Beer-en, a meghívott vendégeink olyan tapasztalatokat osztanak majd meg velünk, ami minden vállalkozónak és fejlődni akaró fiatalnak nagy hasznára lesz.
Vendégeink lesznek:
● FARKAS ISTVÁN - tulajdonos - Butiq
http://www.butiq.hu/
● SZABÓ MIKLÓS GYÖRGY - tulajdonos - Hello Pasta
http://hellopasta.hu/
● TOKAJI TAMÁS - tulajdonos - Street Bistro
http://
__________________________
PROGRAM
18:30 Kapunyitás
19:00 Programkezdés, pódiumbeszélgetés part 1.
19:30 Szünet
20:00 Pódiumbeszélgetés part 2.
20:30 Networking & party
// Választható program: 17:45 - 18:30, PITCHING, networking, a jelenlévő vállalkozók nyílt, 30 másodperces bemutatkozása egymásnak. Létszám limit: 50 fő.//
__________________________
Gyertek el, építsétek a kapcsolati hálótokat és tanuljunk azoktól, akik több lépéssel előttünk járnak az életben.
Belépőjegyek a helyszínen, a belépéskor vásárolhatóak majd 600 Ft-os áron.
__________________________
Szervező: FIVOSZ Hajdú-Bihar megye
Dresscode: Sportosan elegáns
REGISZTRÁCIÓ
Kérlek regisztráljatok a Business & Beer weboldalán:
http://businessandbeer.hu/