Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Magadra ismersz? Akkor gyorsan fejezd be!

  •  Lifestyle
  • 2015-01-21 07:55:00
Családtagokat nem választhat az ember, és sajnos vagy nem sajnos, a munkatársak problémája is legfőképp szerencse kérdése.

Vannak, akiknek rendkívül kedves és szimpatikus kollégák jutottak, azonban ennek ellenkezőjére is mindenki tudna példát mondani…. Most a legidegesítőbb munkahelyi típusokat vesszük sorra, és ha valamelyikbe te is beletartozol, nos, akkor gondold át a dolgot…

 

1. A pedikűrös, manikűrös

Úgy gondolja, hogy a körmei (legyen az láb vagy kéz) rendbetételéhez a legmegfelelőbb hely az irodai asztala Nos, ezt rosszul gondolja…

 

2. Nem ismeri a „válasz mindenkinek” funkció lényegét

Már megint kaptál egy olyan levelet a kollégádtól, amihez nincsen semmi közöd, és ráadásul nem is érdekel? Valószínűleg te is áldozatául estél annak az embernek, aki azt hiszi, hogy a „válasz mindenkinek” gomb által nyújtott lehetőséget soha, de tényleg soha nem szabad kihagyni.

 

3.Aki nem takarít el maga után

Még akkor is, ha van takarítószemélyzet, mindenki takarítson el maga után! Ugye, így van?

 

4. Az ember, aki csak fecseg és fecseg

Hiába próbálod először telepatikusan majd később szóban is közölni vele, hogy most már TÉNYLEG dolgoznod kell, ő ezt meg sem hallja, csak nyomja a pletykáit és érdektelen történeteit tovább és tovább… A türelmetlen pillantás, a nagy sóhajok nála mit sem használnak.

 

5. Ötlettől ötletre szálló

Legyen az egy új fogyókúrás recept, vagy éppen egy új önsegítő tanfolyam, mindenkit (vagy csak téged) be akar vonni ezekbe a hóbortjaiba. Pedig világosan elmagyaráztad, hogy nem akarsz fogyni, és elégedett vagy az életeddel.

 „Csak próbáld ki!”

Nem, nem fogod…

 

6. A telefonos

Utánanéztünk és minden telefonnak van néma üzemmódja. Komolyan. Ennek ellenére ennek az illetőnek mindig cseng a telefonja, és az istennek sem találja meg azt 30 másodperc alatt… Ha csak sms-t kapott, akkor hálával telve gondolsz az üzenetküldőre, de ha nem, az sem baj, addig legalább hallgathatod a fantasztikus csengőhangját. Ugye, hogy jó?

 

7. A zenehallgató

Zenét hallgatni nem rossz dolog. Még hangosan sem. Ugyanakkor egy munkahelyen illik megkérdezni, hogy nem-e zavar másvalakit... Ennek a típusnak viszont esze ágában sincs ezt megtenni, és biztos, hogy a számodra legidegesítőbb stílust vagy kénytelen hallgatni egész nap. „feltalálták már a fülhallgatót. Használd és szeresd!” gondolod magadban, és megpróbálsz tovább koncentrálni a feladatodra…

 

8. A túlságosan is közösségi ember

Ő az ember, aki úgy érzi, hogy véleményére mindig és mindenki kíváncsi. De tényleg mindig. Hogy mit evett tegnap, hogy mi a véleménye a tegnapi Való Világról vagy éppen Rising Starról, hogy mennyire aranyosan gőgicsél a szomszéd unokája. Szóval tényleg mindent, akár érdekel, akár nem.

 

9. A kihangosítós

Vajon a telefon másik oldalán lévő ember tudja, hogy a hívotton kívül 10 másik ember is tisztán hallja az mondanivalóját?” Gondolkodsz el ezen, mikor a hívó fél éppen a múlt heti randi részleteit ecseteli. Hiába találták fel a headsetet és lehet a telefont a fülhöz is helyezni, őt ez a tény mélységesen hidegen hagyja. A te nagy bánatodra.

 

10.A betegen is dolgozó

Ez a kollégatípus betegen is dolgozni jár. Ami sürgős ügy esetén még érthető is, de még ekkor sem tartja be a minimális higiéniás „előírásokat”. A szétszórt használt papír zsebkendők, hangos tüsszögések jelzik a pontos tartózkodási helyét.

 

11.Az álfönök

Mindenki ismerheti őt, aki úgy viselkedik, mintha a főnököd lenne, pedig határozottan nem az… „Mit csinálsz éppen?” „Miért így csinálod?” „Én nem ezt tenném” ezek a kedvenc szavajárásai.

„Könyörgöm, nem a te dolgod, ne szólj bele!” Hangzik a válasz tőled…

 

12. A mikrót egyedül hagyó

Ő az, aki a mikróra úgy gondol, mint kizárólagos tulajdonára. Berakja az ebédjét melegedni, és visszamegy dolgozni. Ami csak azért problémás, mert körülbelül három perc alatt átmelegedik az étel, miközben tulajdonosa már újra beleveszett a határidőkben. A többiek meg csak várnak és várnak…

 

13. Akinek mindig igaza van

Nem, még neki sincs mindig, de ezt lehetetlen megmagyarázni neki. De újra és újra nekifogsz. És újra meg újra csalódsz, mert lehetetlen meggyőzni.

 

14.A narrátor

Nekik szükségük van arra, hogy állandó párbeszédben álljanak magukkal, vagy éppen használati tárgyakkal.

 miért nem indulsz már be?” „Gyerünk, nyomtass!” „Vajon elzártam a leves alatt a gázt?” „De éhes vagyok, és még csak 11 óra van!” Ismerősek?

 

15. Az orvos

Hála nekik, mindig naprakész vagy a legújabb betegségekből, legyenek azok akármennyire súlyosak. Alvus exsoluta, rhinorrhea, rhinovírus. Ha álmodból felkeltenek, akkor is tudod mondani a jelentésüket, és már alig várod a felvételi vizsgád időpontját az orvosi egyetemre. Le fogod mosni a bizottságot!

 

16. Az élelmiszervizsgálók

Szentül meg vannak győződve küldetésükben, miszerint mindenkit fel kell világosítaniuk, mennyire is káros az ebédjük. Lehetőleg étkezés közben…

 

17. Az erős szagokra fittyet hányó

Az erős kölni felhőbe burkolózó kollégától egészen a halat, vagy más erős szagot keltő ételt fogyasztó kollégáig terjed a lsita. Pedig nincs is akkora baj, egy elnézéssel és egy 5 perces szellőztetéssel, vagy kevesebb parfümmel meg lehetne oldani a problémát.

 

18. Az étel tolvaj

Valamiért nem érti azt az általánosan elfogadott szabályt, miszerint amit nem ő vásárolt, az nem az övé. Ha valamit megkíván a hűtőből, azt bizony el is veszi, egy kifogyhatatlan mirelit árut tartalmazó polcként tekintve rá. Szóval óvatosan pakolj a hűtőbe, ha ilyen kollégád van, ugyanis általában a felcímkézés sem segít.

 

Megosztás
11 jele annak, ha igazi egyéniség vagy!
Az emberi sokszínűség az egyéniségek sokszínűségéből ered, és ahogy az emberek egyénisége változik, úgy változik az embertömeg sokszínűsége is.
   2015-08-06    Lifestyle
Fenavadak köröznek körülötted, légy résen, mert mind a pénzedet akarják!
Ha pénzről van szó, ráadásul olyan pénzről, ami a Tied, akkor mostantól légy óvatosabb (mert ha őszintén belegondolsz, tuti nem vagy elég óvatos).
   2015-07-17    Pénzügyek
11 lecke az Életről, egyenesen Albert Einsteintől!
Albert Einsteintől sokkal több minden maradt ránk, mint a relativitáselméleté és az “E = m*c²”. Einstein kitartása és felfedezései azt is megmutatták, hogy kemény munkával, kitartással, a kudarcok átlépésével mindannyian lehetünk ragyogó elmék. Akkor is ragyoghatunk mindannyian,...
   2015-07-17    Lifestyle
25 dolog, amit pénzért nem lehet megvenni és 25 dolog, amit igen
Nagyon sok vélemény kering a pénzről. Valaki átkozza, valaki dicséri, valaki sokat foglalkozik vele, valaki meg nem. Jöjjön egy érdekes lista, ami elgondolkodtat, meglep, "ahára" és "na neeemmre" késztet...
   2015-07-17    Lifestyle