Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek
Kompetencia teszt

Share/Bookmark
  • Hírek
  • 2013-11-08 15:25:00

Kompetencia teszt

Kedves Jelentkezők!

A mai nap folyamán kiküldésre került a kompetencia teszt kitöltésével kapcsolatos fontos információkat tartalmazó tájékoztató levél azon Jelentkezők részére, akik a jelentkezési határidőn belül sikeresen véglegesítették jelentkezésüket honlapunkon.

FONTOS!

A kompetencia teszt kitöltésére szánható maximális idő 30 perc, a teszt 20 db feleletválasztós kérdésből áll. Ezekben mindig egyetlen jó megoldás van, ezért kérdésenként mindig egy válasz jelölhető meg.

 

A teszt kitöltése nyilvános online felületen történik, mely minden a programba jelentkezett felhasználó részére elérhető lesz. A teszt kitöltéséhez csupán internetkapcsolatra és egy számítógépre lesz szüksége, valamint készítse elő a jelentkezéskor megadott felhasználó nevét és jelszavát is.

A kiküldött levélben részletes tájékoztatást nyújtunk a kompetencia elérhetőségéről, valamint a teszt kiötlésének részleteiről.

 

Kérjük, azon jelentkezőket, akik nem kaptak tájékoztató levelet, azonban a határidő lejárta előtt véglegesítette jelentkezését honlapunkon, ellenőrizzék levelezőjük SPAM mappáját, ha ott sem található, akkor azt mielőbb jelezzék felénk az alábbi elérhetőségeken: ugyfelszolgalat@vallalkozzitthon.hu

 

 

Felhívjuk a figyelmüket,hogy  minden jelentkező személyesen, segítség nélkül töltse ki a kompetencia tesztet!

Később erről a jelentkezés hitelesítésekor nyilatkozniuk is szükséges. Ellenkező esetben a jelentkező automatikusan kizárásra kerül a programból.

 

Üdvözlettel,

Vállalkozz Itthon

Naptár