Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek
A jelentkezések elbírálása befejeződött.

Share/Bookmark
  • Hírek
  • 2014-01-03 15:55:00

A jelentkezések elbírálása befejeződött.

A Vállalkozz Itthon vállalkozásfejlesztési program keretében induló képzés résztvevői kiválasztásra kerültek.

A kiválasztási folyamat eredményéről 2013.12.17-én és 2013.12.18-án e-mailben tájékoztattunk mindazon érdeklődőt, aki 2013.10.07. és 2013.10.31. között véglegesítette jelentkezését a régiós honlapok valamelyikén.

A kiválasztás folyamán arra törekedtünk, hogy kiválasszuk a jelentkezők közül azokat, akik képességeik, kompetenciáik alapján alkalmasak a vállalkozói képzés elvégzésére, és tanácsadóink, mentoraink segítségével esélyesek arra, hogy sikeres vállalkozókká váljanak.

Kiválasztási eljárásrendünk kialakítása során elsődleges szempontként az átláthatóság biztosítására törekedtünk, ezért az elbírálás folyamán kizártunk minden szubjektív tényezőt.

A jelentkezőket a kockázatértékelés és a kompetencia teszt eredményének megfelelően három csoportba soroltuk: jól megfeleltek, a minimális követelményeket teljesítettek és azokra, akik a kiválasztási szempontrendszernek nem feleltek meg. A csoportokon belül a képzésbe kerülést kizárólag a jelentkezés honlapon történő véglegesítésének időpontja határozza meg.

 

Az Észak-Magyarország régióban összesen 1336 fő érvényes jelentkezését regisztráltuk.

Az első napon véglegesítette jelentkezését 757 fő,

ebből a kockázati kérdőív, és a kompetenciateszt kitöltése során jól megfelelt 588 fő.

A képzésbe vonható létszámkeret 560 fő.

A képzésbe kerülés lehetőségéről azok kaptak értesítést, akik jól megfeleltek, és 2013.10.15  8:50:13 időpontig véglegesítették jelentkezésüket. A visszalépők helyére a tartaléklistáról vontunk be jelentkezőket.

 

A képzések várható indítása 2014. január második fele, a képzési helyszínek: Eger, Miskolc, Salgótarján. A képzésbe kerülőket rövidesen hírlevélben értesítjük az induló csoportok pontos időpontjairól és helyszínéről, kérjük kövessék figyelemmel a regisztráció során megadott e-mail fiókot!

Naptár