Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek
Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Magyarországi Régióban

Share/Bookmark
  • Hírek
  • 2014-03-14 15:10:00

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Magyarországi Régióban

A Fiatalok Vállalkozóvá válását segítő programot indított a kormány Közép-Magyarországon, a Nemzeti Foglalkoztatási Alap finanszírozásában.

Az Új Széchenyi Terv keretében 2012-ben jelentek meg a TÁMOP-2.3.6. A és TÁMOP-2.3.6. B jelű, "Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása" című pályázatok. A programok mikrovállalkozások indítását tervező fiatalok (18-35év) segítésére indultak az ún. konvergencia régiókban (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Alföld, Észak-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl). A Közép-Magyarországi Régióban vállalkozás indítását tervező fiatalok ezekben nem vehettek részt.

Az ő számukra dolgozta ki az OFA NKft. a Közép-Magyarországi Régióra vonatkozó támogatási "Tükör-programot", amelynek célja a vállalkozói aktivitás ösztönzése, új vállalkozások létrejöttének támogatása, hiszen ez elengedhetetlen része a gazdaság fejlesztésének, a foglalkoztatás növelésének.

 

Bővebb információt a programról a következő elérhetőségeken talál:

http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/foglalkoztataspolitikaert-elelos-allamtitkarsag/hirek/fiatalok-vallalkozova-valasat-segito-programot-indit-a-kormany-kozep-magyarorszagon

http://www.mva.hu/segitunkinditani/

http://www.ofa.hu/hu/fooldal/

 

Naptár