Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek
FIGYELEM! A pályázat beadásának kezdőidőpontja megváltozott!

Share/Bookmark
  • Hírek
  • 2014-06-30 11:35:00

FIGYELEM! A pályázat beadásának kezdőidőpontja megváltozott!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a http://palyazat.gov.hu/doc/3581 oldalon új közlemény jelent meg

„Módosul a pályázatok benyújtásának kezdő dátuma 2014. július 1-ről 2014. július 2-re az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP 2.3.6.B-12/1 jelű, „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című kiírás Dél-dunántúli, Észak-alföldi, Észak-magyarországi és Nyugat-dunántúli régiói számára.

A megadott időpont előtt vagy rossz kitöltőprogram felhasználásával benyújtott pályázatok az útmutató E fejezet 1. Befogadási és jogosultsági kritériumok 1. pontja értelmében elutasításra kerülnek, azonban a benyújtási határidőn belül a pályázat ismételt benyújtásának nincs akadálya.”

 

A fentiek alapján a pályázatok benyújtására 2014. július 2. napjától nyílik meg a lehetőség!

 

    A közlemény azért kiemelt fontosságú, mert így a már 2014. július 1-jén benyújtott, azaz postai bélyegző szerint a pályázatot ajánlott küldeményként postára adott küldemény is beadási időszakon kívülinek minősül, és elutasítják!

 

Ø A „B komponens” pályázatának beadásával kapcsolatban nem a Vállalkozz Itthon projektiroda, hanem Emberi Erőforrások Minisztériuma Közreműködő Szervezeti Feladatokat Ellátó Főosztályok Titkársága az illetékes!
További felvilágosítás az alábbi elérhetőségeken kérhető:
Széchenyi 2020 Ügyfélszolgálat
Kék szám: 06-40/638-638
Ügyfélszolgálati szám: 06-1/273-4250
Elektronikus elérhetőség: http://palyazat.gov.hu/eugyfelszolgalat
Email: palyazat@me.gov.hu
További információk:
http://www.szechenyi2020.hu
http://palyazat.gov.hu
 

 

 

Sikeres pályázást kívánunk!

 

 

Vállalkozz Itthon projekt

Naptár