Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek
PendriveGuru - Interjú

Share/Bookmark
  • Sikersztorik
  • 2015-04-07 11:35:00

PendriveGuru - Interjú

A nehézségek által sokat tanultam, fejlődtem. Ezek kihagyhatatlan akadályok, melyeket meg kell tanulni kezelni.

 

Miért akartál vállalkozó lenni?

Nem is gondoltam, hogy vállalkozó legyek, egyszerűen kézen fekvő volt az ötlet, korábbi munkahelyi tapasztalatoknak köszönhetően. Illetve bíztam magamban, hogy tudom ezt jobban is csinálni, mint korábbi munkahelyem.

 

 

Hogyan jött az ötlet, hogy megalapítsd a PendriveGuru Kft-t?

Sok ötlettelen ajándéktárgy van a piacon, melyek pár hét-hónap használata után a fiók alján vagy a kukában kötnek ki. Ezzel szemben egy pendrive olyan hasznos, és praktikus ajándéktárgy, mely igazi örömöt vált ki és akár 5-10 évig is reklámfelületet jelent az ajándékozó cégnek. Erre a maradandó értékre alapozva alapítottam meg a PendriveGuru Kft-t.

 

 

Pendrivok széles skáláját kínáljátok. A vevők részéről, melyek a legnépszerűbbek?

Pendrive-ot egyrészt céges rendezvényeken ajándékként adják az ügyfelek, másrészt egy állandó ajándék lehet egy magasabb értékű termék vagy szolgáltatás mellé, mint vásárlásösztönző. Továbbá karácsonyi ajándéknak, köszönő ajándéknak is kiváló termék. E céloknak megfelelően választanak ügyfeleink az alap modelleinkből.

 

 

 

 

 

Jelenleg több, mint 100 -féle pendrive típust forgalmazol. Tervezed a paletta további bővítését?

Új termékünk a power bank, telefonos vésztöltő, mely szintén nagyon hasznos lehet, ha épp egy fontos helyzetben merül le a telefonunk. Az okostelefonok akkumulátorát sajnos akár naponta is tölthetjük és váratlanul érhet minket a lemerülésük, erre kínál megoldást egy hordozható akkumulátor, melyet szintén céges logóval látunk el, így kínálva folyamatos reklámfelületet is.

 

 

Kik a vásárlói célcsoportotok?

Ügyfeleink olyan igényes cégek, melyek nem sajnálnak egy kis pluszt adni termékeik mellé, egy apró ajándékkal kedveskedni ügyfeleiknek, melyet aztán az ügyfél folyamatos rendelésekkel, ajánlásokkal hálál meg.

 

 

Mit tartasz kulcsfontosságúnak a vállalkozásod sikerében?

Meglátásom szerint a sikert főleg a lelkiismeretes munkának köszönhetem. A nehézségek által sokat tanultam, fejlődtem. Ezek kihagyhatatlan akadályok, melyeket meg kell tanulni kezelni és a folyamatok optimalizálásába beépíteni. A PendriveGurunál az ügyfelek mindig visszakapják befektetett pénzük értékét, sőt néha annál még egy kicsit többet is.

 

Hogyan látod a cég jövőjét 2-3 év múlva?

2 éven belül egy, Európa szerte ismert vállalkozást látok, saját gépsorral, mellyel még gyorsabban kielégíthetjük a vásárlói igényeket.

 

 

Mit javasolsz leendő vállalkozóknak?

Használják ki a lehetőségeket, járjanak nyitott szemmel a világban:)

 

 

Németh Rita

www.pendriveguru.hu

 

 

Naptár