Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek
kutyabarathelyek.hu - Interjú

Share/Bookmark
  • Sikersztorik
  • 2015-04-07 11:45:00

kutyabarathelyek.hu - Interjú

Fontos, hogy ezek a helyek ne csak „megtűrjék”, hanem tényleg szeretettel fogadják a kutyás vendégeket, ügyfeleket.

 

Kutyabarát hely. Ez a megnevezés sok mindent takar, a ti vállalkozásotokban ez valójában mit jelent?

Minden olyan helyet, ahol szívesen látják a kutyákat, legyen az kávézó, étterem, egy hotel, vagy épp egy szolgáltatás, mely a kutyával és a gazdival foglalkozik. Fontos, hogy ezek a helyek ne csak „megtűrjék”, hanem tényleg szeretettel fogadják a kutyás vendégeket, ügyfeleket. (szerkesztőségünk szintén kutyabarát hely, napközben velünk lehetnek a kutyusaink. )

 

Mi indította el a kutyabarát oldal elindításának ötletét?

A saját negatív tapasztalatok, valamint az egyre több kutyás ismerős „panaszai”. Sokuktól hallottuk azt, amivel mi is rendszeresen találkozunk: a gazdik nem tudják, hol vannak olyan helyek, ahova kutyával lehet bemenni. Nem volt egy olyan átfogó oldal, felület, mely összegyűjtötte ezeket a helyeket. Az interneten való hosszas böngészés helyett most pár kattintással rátalálhatnak a kutyások a keresett helyre!

 

Miért lettetek vállalkozók?

Az oldal megvalósításához ez elengedhetetlen volt. Másfelől így a saját utunkat járhatjuk, megvalósítva ötleteinket.

 

Szolgáltatásaitok skáláiból melyiket emelnéd ki és miért?

A kutyabarát helyek felkutatását. Szeretnénk minél többet feltüntetni oldalunkon, ezzel hidat alkotva a kutyás társadalom (melybe minden negyedik ember beletartozik!) És a szolgáltatók, szállásadók, vendéglátók között. Ezzel a kutyatartásról alkotott szemléletmód változását is támogatni szeretnénk, mely a közelmúltban indult meg. Hiszünk a felelős kutyatartásban, és abban, hogy a kutya nem csak egy háziállat, hanem barát és családtag is lehet. És egy jól nevelt kutya miért ne férhetne meg például egy kávézóban a gazdája lába mellet?

 

Mikor kezdtétek el a szolgáltatások fejlesztését és milyen kezdeti nehézségekbe ütköztél?

A weboldal fejlesztését már egy évvel az indulás előtt elkezdtük. A fejlesztőkkel való beszélgetések során egyre több ötlet jött, amire eleinte nem is gondoltunk, egyre élesebben körvonalazódott az oldal szolgáltatási köre. Olvasóink visszajelzéseit, kéréseit is szem előtt tartjuk, és igyekszünk figyelembe venni a fejlesztések során.

 

Milyen visszajelzésetek van?

Az eddigi visszajelzéseink pozitívak mind a felhasználóink felől, mind a hirdetőinktől. Ezt mutatja az oldal látogatottságának folyamatos növekedése is.

 

Mit tartasz kulcsfontosságúnak a vállalkozásod sikerében?

A folyamatos fejlesztést. Nagyon fontos, hogy igazodjunk a felhasználóink igényeihez, figyeljük az online világ változásait, és a visszajelzések alapján még jobbá, kényelmesebbé, szebbé tegyük az oldalt.

 

Hol tart a vállalkozásod?

Nagy energiát fektetünk a helyek felkutatásában, megkeresésében, melyben felhasználóink is segítenek nekünk. Facebook oldalunkon, a honlapon és e-mailben is kapunk javaslatokat, élménybeszámolókat, milyen kutyabarát helyen jártak kedvencükkel. Célunk egy olyan közismert weboldal létrehozása, melyre bármikor számíthat a kutyás társadalom. Mindehhez partnereket és (online) marketinggel foglalkozó cégeket is keresünk együttműködés céljából, hogy még hatékonyabbak lehessünk.

 

Mi az az egy, amit javasolnál a fiatal vállalkozóknak?

Minden kezdet nehéz. Nagyon sok kitartás, elszántság kell, hogy véghezvigyük terveinket. Azonban ha hiszünk abban, amit csinálunk, mindez megéri.

 

 

Schmidt Zsófia és Máté Krisztián

www.kutyabarathelyek.hu

 

Naptár