Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

10 inspirációs idézet Dwayne "The Rock" Johnsontól!

  •  Tippek
  • 2015-09-03 09:45:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Attól, hogy valaki valóban képes hegyeket mozgatni a fizikai erejével, még ugyanolyan érző, küzdő ember, mint bárki más. Irigykedhetünk rá, bálványozhatjuk, vagy éppen tanulhatunk tőle a sikerről. A színész, testépítő és profi pankrátor ugyanis szinte „surranó pályán” lett igazi kult színész, aki nem a faék egyszerűségű játékáról lett híres, hanem mert… Mert… Mert hát ő „Dwayne "The Rock" Johnson”

Íme 10+1 inspirációs idézet egyenesen tőle!

  1. Soha nem akartam sem a legőrültebb, sem a leghangosabb lenni. A célom az volt, hogy a legszórakoztatóbb legyek.
  2. Soha nem akartam nyerni. A győzelem nem volt fontos a számomra. Nem volt fontos a világbajnoki győzelem sem. Ami fontos volt, az a  közönség szórakoztatása. Győztem, vesztettem, énekeltem, és bármilyen veszélyes volt az élő show, amit csináltunk, csak a játék volt a lényeg.
  3. Ha valami közted és a siker között áll, csak tedd arrébb. Soha nem állj le!
  4. Tudatos haladással és kis tehetséggel is hegyeket mozgathatsz meg.
  5. 1995-ben mindössze 7 dollár volt a zsebemben, és két dolgot tudtam: úgy le vagyok égve, mint a pokol, de egy nap nem leszek!
  6. Úgy nőttem fel, hogy nem volt semmim. Nagyon sokan voltunk. Valaki azt mondta nekem: “Ha nem vagy igazán éhes, jól sem laksz soha!”. Ezért én mindig éhezem valamire, és motivált vagyok, hogy megkapjam, amit akarok.
  7. A siker nem mindig a “nagyság”-ról szól. A siker a következetességről szól. Következetesség, kemény munka, kitartás. És ez az, ami a nagyságot meghozza.
  8. Vér, verejték, tisztelet. Az első kettőt te adod. A harmadikat pedig elnyered.
  9. A siker nem egyik napról a másikra születik meg hirtelen. Akkor jön, amikor minden nap kicsit jobbá válik, mint az előző volt. Ez mindig így van.
  10. Gondolj vissza 5 évvel korábbra, aztán gondolja  mára. Most gondolj bele, mit szeretnél 5 év múlva elérni és légy megállíthatatlan!

 

Sok sikert és légy megállíthatatlan!

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
9 okosság, miért fontos megtalálnunk a saját utunkat, avagy
Az ember életében jelen vannak a magukhoz mért célok – kinek kisebb, kinek nagyobb. Ennek jelentősége megkérdőjelezhetetlen, hiszen egy tartalmas élet tele van célokkal és megvalósításokkal. Mindez persze akkor a legideálisabb (és egyben a legsikeresebb), ha a saját képességeinkhez...
   2015-09-04    Lifestyle
Ezt tanuld el Tom Hankstől
Amikor Tom Hanks 18 éves volt, írt egy levelet George Roy Hillnek, a Butch Cassidy és a Sundance kölyök rendezőjének: ha szerepet ad neki, garantálja, hogy csillag születik a keze alatt. A levél egyszerre nagyon merészre és nagyon viccesre sikerült – és minden benne van, amivel a kezdő...
   2015-08-24    Aktuális
13 szabály, amit a győztesek soha nem szegnek meg!
Ha az életben a győztesek táborát szeretnéd gyarapítani, akkor bizonyos szabályokat be kell tartanod, és soha ne lépj át felettük. Abayomi Jegede (a Leaders Hub alapítója) 13 olyan határvonalat állapított meg, ami a győztesek életében jól megfigyelhetően sosem kerül átlépésre....
   2015-06-18    Vállalkozz!
Üss meg! Harcosok klubja vállalkozóknak
A kultfilmmé vált Harcosok klubjának karakterétől Tyler Durdentől (tudjátok a szappanárus, anarchista Brad Pittől) vállalkozóként tanulni valamit? Ez most komoly? Igen. Lehet. Be is bizonyítjuk ebben az írásban.
   2015-05-27    Vállalkozz!