Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Mi a közös a sikeres sportolókban és a sikeres vállalkozókban?
Magyarország versenyben van a 2024-es Olimpiai játékok megrendezéséért, melynek apropóján beszéljünk a sportról, de most egy kicsit más szemszögből! A FIVOSZ Sport Bizottságának elnöke, a Beautyrobic edzésmódszer és franchise megalkotója, Békési Brigitta írt egy igazán érdekes...
   2016-12-15    Hírek
Ahogy a Facebook megígérte!
Ahogy a Facebook megígérte, április 12-én tényleg mindenkinek elérhető lett az Instant cikkek funkció.
   2016-05-28    Vállalkozz!
Így válj 5 lépésben mesterré like-mágnes címek írásában!
Hogyan írjunk olyan címet, ami növeli az elköteleződést, megosztások, like-ok számát?
   2016-05-27    Vállalkozz!
4 tipp, hogy az unalmas tartalom hogyan lehet lead generáló eszköz
Gyakran hallani ezt a mondatot, de ettől még nem igaz! Nincs olyan helyzet, amiből egy kis gondolkodás után ne lehetne kihozni egy legalább vállalható szintű tartalmat, legfeljebb van olyan téma, amivel sokkal nehezebb elindulni.
   2016-04-08    Vállalkozz!
7 trend és 7 jó tanács vírusként terjedő márkavideók készítéséhez
Vertikális, hang nélkül is működő kreatívok, virtuálisvalóság-eszközök és számos más trend alakítja a vírusvideózás robbanásszerűen fejlődő piacát. Az írás végén az is kiderül, hogy Jean-Claude Van Damme hősies terpesztése miért elgondolkodtató.
   2016-04-07    Vállalkozz!
A PPC, mint tartalommarketing csatorna
Érdekes dolog, hogy amikor tartalom promóciós csatornákról beszélünk, akkor valahogy mindig csak néhány, mindenki által ismert példát szoktuk megemlíteni – közösségi média, blog, hírlevél – de az egyéb, performance alapú csatornák nagyon ritkán kerülnek elő.
   2016-04-06    Vállalkozz!
1200 százalékkal több új vevő másfél óra alatt
Budapest, 2016. március 18.: A hirdetés ma már kevés, kampányban kell gondolkodnia a vállalkozásoknak – fogalmazta meg az V. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia tételmondatát Jagodics Rita, a rendezvény alapítója.
   2016-03-29    Vállalkozz!
Az ütős cikkírás alapjai
A cikkek a profi blogok, szakértői oldalak és a hírportálok egyik fő építőkockái. Pár éve a tartalom marketing korszak beköszöntével mindenki neki állt cikkeket írni. Az is, akinek kéne és az is, akinek nem.
   2016-03-17    Vállalkozz!
5 tanács a sikeres logó kialakításához
Ahogy a személyes kapcsolatok kialakítása során, úgy vállalkozások esetében is csak egy esélyed van a kedvező első benyomás elnyerésére. Napjainkban egyre többen foglalkoznak az optimális logó kialakításával, ami nélkül talán esélyed sincs termékeiddel és szolgáltatásaiddal...
   2016-03-04    Vállalkozz!
Címlista építés offline és online kampányokhoz
Egy vállalkozás életében a kampány egy nagyon fontos momentum. Közel azonos a súlya, mint a termékfejlesztésnek. Egy új termék bevezetése, egy új célcsoport megnyerése, egy készletkisöprés, vagy akár egy kisebb pénzügyi nehézség is lehet az ok, amiért úgy dönt, hogy kampányba...
   2016-03-02    Vállalkozz!
Mire jó a marketingtervezés?
Ó igen! A marketingtervezés kapcsán megoszlanak a vélemények, hogy szükséges-e illetve mire is való. Most ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani Neked!
   2016-02-10    Tippek
Marketing terv: a célpiac megtalálása
A marketing terved teljességét az adja meg, ha alaposan végiggondolod, hogy milyen személyiségtípusokat akarsz megszerezni magadnak és azokat hol is találod meg.
   2016-01-29    Vállalkozz!
Így kampányoljunk 2016-ban
Az e-kereskedelemben a bevételi adatokat nézve mindig az utolsó negyedév a legerősebb. Ebben nincs is semmi meglepő, hiszen a karácsonyt megelőző időszakban a webáruházak is erőteljes ünnepi marketing kampányt folytatnak, és ajánlatok sokaságával bombázzák a fogyasztókat.
   2016-01-28    Tippek
Marketingtervezés leggyakoribb hibái
A stratégia kialakításánál figyelembe kell venni a marketing célokat és stratégiákat, valamint a becsült várható eredményeket. Az erőforrás menedzsmentbe a költségvetés és az első éves terv tartozik.
   2016-01-27    Vállalkozz!
Marketing tervezés aranyszabályai
Valószínű, hogy ez az a fejezet, amin mennél is tovább, felkiáltva: Én ezt tudom és semmi újdonságot nem tudtok írni Nekünk! De biztos, hogy tudod és értesz is a digitális marketinghez, online marketinghez, offline marketinghez, linkmarketinghez, közösségi marketinghez, keresőmarketinghez,...
   2016-01-26    Vállalkozz!