Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
A munka jövője az energetikai szektorban tevékenykedő, regisztrált villanyszerelők vonatkozásában
A Magyar Elektrotechnikai Egyesület Villamos Energia Társaság (MEE VET) 2020-21-ben valósította meg a GINOP-5.3.5-18-2019-00139 jelű pályázat keretében a regisztrált villanyszerelők kompetenciafejlesztését támogató projektjét.
   2022-05-25    Hírek
Most lesz igazán érdemes belevágni a KATÁ-zásba
Magasabb vállalkozási kedv, átláthatóbb ügyintézés, kevesebb feleslegesen futott adminisztrációs kör és több lehetőség. 2017-et a KATA évének tartják a vállalkozók körében, és minden esély megvan, hogy jövőre is így maradjon.
   2022-01-20    Pénzügyek
Szimulátoron oktatná a hajvágást Hajas László
Hegesztés, festés-fényezés, targonca vezetés, faipar - csak néhány olyan terület, ahol már sikerrel alkalmazzák az oktatószimulátorokat. Ezek az eszközök alkalmasak arra, hogy a szakmák gyakorlati oktatását is támogassák, ezzel a képzést költséghatékonyabbá, modernebbé, érdekesebbé,...
   2022-03-30    Hírek
Vállalkoznál? Fiatal vagy, nem tanulsz, nem dolgozol és saját lábra állnál? Most 3.000.000 Ft-ra jelentkezhetsz!
A 18-30 éves álláskeresők most 3.000.000 Ft induló támogatásra pályázhatnak.
   2016-06-26    Hírek
Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása
A Fiatalok Vállalkozóvá válása elnevezésű GINOP-5.2.2-14 jelű programra az egész országban jelentkezhetnek a 18-30 éves álláskeresők.
   2016-06-17    Hírek
Vállalkozáson gondolkodsz? Biztos, hogy alkalmas vagy rá?
Régóta dédelgeted, hogy vállalkozó vársz, de félsz bele vágni? Elbizonytalanodsz, hogy biztos alkalmas vagy-e arra, hogy az alkalmazotti léttel felhagyjál? Gyakran tapasztalod, hogy a környezeted lemondóan legyint, hogy hagyd a fenébe a vállalkozóvá válást, mivel nem rendelkezel üzleti...
   2016-06-01    Vállalkozz!
Sikertörténetek: három sikeres üzleti modell
A sikeres üzlet indítására és a piacra való hatékony belépésre nincs recept. Mégis bizonyos sikeres történeteknél felmerül a kérdés: csak véletlen kérdése volt a megvalósult üzleti álom, vagy sikerük az intelligens idő- és helybeli alkalmazkodásnak köszönhető a piacon? Vagy...
   2016-05-31    Vállalkozz!
Milyen egy jó üzleti ötlet?
Számtalanszor foglalkoztunk már az üzleti tervvel, azonban arról még nem beszéltünk, milyen is az ütős, sikeres üzleti terv alap?
   2016-05-29    Vállalkozz!
Egyéni vállalkozás jellemzői
Lehet unalmasnak tűnik, de ha vállalkozás indításán gondolkodol, fontos, hogy megfelelő vállalkozási formát válassz, ugyanis ezzel jelentős költségeket takaríthatsz meg. De lássunk hozzá, mit is jelent egyéni vállalkozónak lenni!
   2016-05-25    Vállalkozz!
Egy vállalkozás születése és főbb állomásai 1. rész
Igazad van, hagyom a rizsát. Számos cikket olvastál arról, hogy hogyan lett valaki sikeres vállalkozó, na meg persze legyél kitartó, legyen jó üzleti ötleted és ezzel az aranyat tojó vállalkozásod meg lesz. De milyen folyamatokon, fázisokon megy keresztül egy vállalkozás? Egyáltalán,...
   2016-05-24    Vállalkozz!
Egy vállalkozás születése és főbb állomásai 2. rész
Igazad van, hagyom a rizsát. Számos cikket olvastál arról, hogy hogyan lett valaki sikeres vállalkozó, na meg persze legyél kitartó, legyen jó üzleti ötleted és ezzel az aranyat tojó vállalkozásod meg lesz.
   2016-05-18    Vállalkozz!
Piackutatási titkok induló vállalkozóknak!
Mielőtt új vállalkozásba kezdünk, vagy egy új terméket illetve szolgáltatást akarunk, a piacra dobni mindenképpen végeznünk kell némi piackutatást.
   2016-05-17    Vállalkozz!
Mire kell figyelned?
Egy vállalkozás kialakításának lépései eltérő jelentőséggel bírnak. A Vállalkozás Születik részben leírt lépések fontosságát foglalja össze az alábbi írás. A címeknél a több csillag nagyobb fontosságot jelöl.
   2016-05-12    Vállalkozz!
Vállalkozást indítok! 1. rész
Vállalkozást indítani sokan akarnak, és még többen álmodoznak róla. Amennyiben viszont te alkalmazotti párti vagy, nem is tudom, hogy olvasd-e tovább ezt a cikket… De tudod mit? Olvasd csak el nyugodtan, ki tudja, mit hoz a jövő…
   2016-03-25    Vállalkozz!
15 lépés az ötlettől a vállalkozásig 4. rész
Alaposan készüljünk fel az új vállalkozásra, nehogy kellemetlen meglepetések érjenek. Hat szakaszban és 15 pontban foglaljuk össze, milyen lépéseket kell megtenni az önállósodás útján – vállalkozásunk minél gyorsabb és sikeresebb elindítása érdekében. Ma ismerkedjünk meg...
   2016-03-24    Vállalkozz!