Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

10 szuper tipp sikeres vállalkozás indításához

  •  Vállalkozz!
  • 2015-06-10 11:05:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Ha épp cégindításon agyalsz, és sikert is szeretnél elérni, az alábbi 10 pontot fogadd meg!
  1. Teszteld az ötletedet, termékedet! Keress objektív közönséget a vállalkozásoddal kapcsolatos elképzeléseid kritizálására! A közösségi oldalak a kritizálásra kiválóan alkalmasak!
  2. Pontosan tervezd meg a vállalkozásoddal kapcsolatos hírverést. Legyen marketing terved!
  3. Ha nincs reklám, akkor nincs vásárló, nincs árbevétel. Ne fordítva tervezd ezt a folyamatot, mert akkor nem leszel sikeres!
  4. Értékeld a vásárlói véleményt, még ha az arról szól is, hogy mi nem jó a termékedben, szolgáltatásodban!
  5. A sikerhez hosszú út vezet. A hosszú távú, sikeres karrierhez komoly munka párosul!
  6. Pontosan fogalmazd meg, hogy mivel fogsz foglalkozni, milyen vállalkozást indítasz be, és alakítsd ki a megfelelő környezetet, hogy működni tudjon – azaz építsd meg a stabil alapját a cégednek.

Tervezéssel sokkal könnyebb az út a sikerhez!

  1. A megfelelő üzleti modell is szükséges ahhoz, hogy sikeres vállalkozást működtess. Számolj először, hogy ne csak fejben legyél sikeres, hanem a valóságban is.
  2. 4-6 év! Általánosságban ennyi idő kell ahhoz, hogy céltudatos munkáddal a vállalkozásodat stabilan sikeressé tedd.
  3. A tudás az, ami a tiéd, de ne sajnáld megosztani másokkal! A szakmai elismertség a sikeres vállalkozásod fontos eleme.
  4. A sikeres vállalkozás működése is teljes embert kíván, a családi életed is teljes embert kíván, a baráti közösséged is számít rád! Tanuld meg beosztani az idődet! A fásult, fáradt cégvezető előbb-utóbb romlásba viszi a vállalkozást.

Sok sikert, kitartást!

 

Lájkold és oszd meg Facebook bejegyzéseinket, ha tetszett!

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Mangó Média Kft..

3900, Szerencs, Ságvári utca 3.

Linkedin.com/raczakacosi

 Google Plusz profilom

Megosztás
Így hozhatsz létre közösséget az üzleteddel!
Ma a kis cégek szinte egyetlen célja, hogy túléljenek. A kétségbeesett próbálkozások jó dolgokat is hoztak, például új utak születtek a vevők felkeresésére és a szükségletek kiaknázására. Ez nem más, minthogy helyi közösségeknek adnak bizonyos szolgáltatásokat szívességből,...
   2015-09-15    Tippek
Videómarketing: 10 hatékonyság hatványozó megoldás
10 tipp videó marketingeseknek: egy videófilm elkészítése, melyet az online világban sikerrel tehetsz közre, nagyok időt vesz igénybe. A sikerességét pedig nem egyszerű elérni, sőt a marketingezése néha többe kerül, mint maga a film elkészítése. Hogyan lehet ezt hatékonyabban csinálni?...
   2015-07-16    Vállalkozz!