Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

FinanceLab Kft.

  •  Sikersztorik
  • 2015-01-13 16:45:00
"Sokkal többre tartom, ha a meglévő ügyfelek számára valamilyen plusz, valódi hasznot jelentő tanácsot tudunk adni, mint, hogy legyen még x db ügyfelünk, és az előbbire ne maradjon idő."

 

Mitől vagy több, mint a többi könyvelő cég?

Nos, majdnem minden könyvelő cég a precizitást szajkózza, ami valóban fontos dolog, de a kapcsolódó tanácsadás fontosságáról elfelejtkeznek. Alapvetően fontosnak tartom, hogy ne csak a bevallások leadása legyen az irodánk célja, hanem az is, hogy az ügyfeleinknek segítsünk mindenben, ami cégük működtetéséhez kapcsolódik.

A könyvelési tanácsokon kívül az ügyfeleknek más többletszolgáltatásokat is nyújtunk. Ilyen az ingyenes pályázatfigyelés, ingyenes pályázatírás, az online könyvelési felület, vagy az ingyenes cégalapítás kezdő vállalkozóknak. Igen, kezdhettem volna ezzel is, nem csak könyvelőiroda vagyunk.


Mennyire volt nehéz beindítani a céget?

A legnehezebb a megfelelő szakmai háttér, és a többlet szolgáltatások magas színvonalú biztosítása volt. Ehhez rengeteg interjúra, és tárgyalásra volt szükség.

Alapvetően a működésünket úgy kezdtük, hogy csak és kizárólag olyan ismerős vállalkozóknak nyújtottunk szolgáltatást, akik kifejezetten elégedetlenek voltak az előző könyvelő partnerükkel. A nem ismerős cégeknek történő szolgáltatást csak az Ő 100%-os elégedettségük esetén tartottam célszerűnek. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ez megvalósult.

 

Ki a célcsoportod?

Egyértelműen a kisvállalkozók. Tény, hogy részvénytársaságoknak is könyvelünk, de a kicsik esetében látom megkérdőjelezhetetlennek, hogy a más szemlélet, az a plusz, amit nyújtani tudunk, látható eredményekhez vezet. Ezt a vállalkozások vezetői is visszaigazolják.

 

5év múlva, mekkorának képzeled el a vállalkozásod?

Természetesen nagy tervek vannak, de nem a méret a lényeg ebben az esetben számomra. A növekedésünk nem ölthet olyan mértéket, hogy az az ügyfélkezelés rovására menjen. Fontosnak tartom, hogy közvetlen viszony legyen velük. Sokkal többre tartom, ha a meglévő ügyfelek számára valamilyen plusz, valódi hasznot jelentő tanácsot tudunk adni, mint, hogy legyen még x db ügyfelünk, és az előbbire ne maradjon idő. A kérdésedre az egyszerű válasz: 500-1000 db cégnek történő könyvelést tartok reálisnak 5 év múlva.


Mit adott Neked eddig a FIVOSZ?

Ügyfeleket, kapcsolatokat és barátokat.

 

 

Adolf Olivér /ügyvezető/
FinanceLab Kft.
info@financelab.hu

Megosztás