Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

4 tevékenység, mellyel bővítheted üzleti kapcsolataidat

  •  Lifestyle
  • 2016-03-13 15:25:00
  • Gál Andrea
Bizonyára, vállalkozóként az egyik legfontosabb dolog, hogy minél több forgalmad legyen, bevételed, mert nem csak magadért, hanem a munkatársaidért is felelősséggel tartozol.

 

Azonban az értékesítési csatornánk bővítése, új kapcsolatok kialakítására mindig és folyamatosan törekedni kell!De ezt hogyan érhetjük el?

 

1. Önkéntesség

Az önkéntesség külföldön is nagy divat, sajnos hazánkban még kevésbé. A karitatív tevékenység során, számos emberrel ismerkedhetsz meg illetve nagyon sok vállalat elkötelezett a társadalmi felelősség vállalás iránt. Csatlakozz hozzájuk, és hidd el egy teljesen más alapon nyugvó emberi és üzleti kapcsolatra tehetsz szert,

 

2. Önfejlesztés

Igen, most mondhatod nincs erre időm, vagy pénzem. Én meg erre azt mondom, legyen, mert ez megtérül! A tudás mindig a legjobb befektetés.

 

Járj, konferenciákra, üzleti reggelikre, nyelvtanfolyamokra, tréningekre és hidd el, olyan emberekkel fogsz kapcsolatot kialakítani, akikről nem is hitted, hogy egyáltalán lehetőség nyílna. Nagyon fontos, hogy legyél nyitott, hallgasd végig partneredet, ne vágj a szavába, és ne rögtön akard senki torkán ledugni termékedet/szolgáltatásodat!

 

3. Kapcsolatépítés

Törekedjünk arra, hogy ne zárkózzunk be, mindenképpen ismerjünk meg minél több új embert. Az új kapcsolatok kiépítése mellett pedig ne felejtkezzünk meg a régi ismerőseinkről sem. Lépjünk kapcsolatba a régi kollégákkal és osztálytársakkal, legyen minél szélesebb kapcsolati hálód. Bizonyára ismered azt a régi mondást: „Elveheted a pénzemet, de a kapcsolataimat hagyd meg”

 

4. Inspiráció

Töltsünk el minél több időt olyan emberekkel, akik inspirálnak minket. Beszélgessünk pozitív emberekkel, akik arra ösztönöznek minket, hogy kilépjünk a komfortzónánkból. Rossz hír, de sajnos azon barátokkal a találkozást hanyagold, akik nem építeni akarnak, hanem rombolni. Hidd el, hosszú távon egészségtelen!

 

Bízom, hasznos volt a cikk, sok sikert!

 

Gál Andrea

Vállalkozz Itthon!

Megosztás