Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

6 éleslátó gondolat Tony Robbins-tól, ami megváltoztatja az eladási játszmádat

  •  Lifestyle
  • 2015-09-22 14:50:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Egy cég felemelkedése és bukása attól függ, hogyan tudja a szolgáltatásait, termékeit eladni. Ha áloméletre vágysz, egyszerűen csak tanulj meg jól eladni.

Tony Robbins emberek millióinak életére volt és van hatással. Éleslátó gondolatai nem csak az élet általános területein hoznak változást, de az üzleti világra is nagy hatással vannak.

Könyvei, videói, és előadásai által bárki betekinthet a hatékonyabb értékesítésbe és a jelentős haszonszerzés világába.

 

Íme, 6 lecke, amit a sikeres értékesítésről Tony most megtanít neked:

 

1. Ismerd a céljaidat!

Ha az értékesítés és eladás napról-napra fontos neked, akkor ezt KÖTELEZŐ értelmesen, szervezetten csinálni.

Attól, hogy besétálsz az irodába, kávézol egyet, majd megnézed az üzeneteidet, nem leszel előbbre.

Tehát amikor bemész az irodádba, tudd pontosan, hogy mit kell aznap tenned, kell egy konkrét célkitűzés, hogy pontosan mit is akarsz elérni aznap. Ennek az egyszerű dolognak akkora hatása van, amit most el sem tudsz képzelni.

 

2. Adj pozitív jelentéstartalmat mindennek!

Az értékesítők élete a kockázatokról szól, minél többet kockáztatsz, annál többet nyersz (vagy veszítesz). Minden attól függ, hogyan reagálsz a potenciális ügyfelek pozitív/negatív válaszaira.

Ezért mindig pozitívan állja  dolgokhoz, függetlenül attól, ha esetleg nem jársz sikerrel. Fogd fel játéknak az egészet, és állj készen a következő lehetőségre.

 

3. Ismerd fel, hogy minden amit csinálsz, valamilyen változást hoz!

Nincs semleges értékesítés: az ügyfelekkel való kommunikációnak lesz valamiféle következménye: akár pozitív, akár negatív a kimenetel.

Vagyis minden, amit teszel, számít. Ez nem csak arról szól, hogy megfelelően viselkedj, pontosan ismerned kell az erősségeidet, és ki is kell aknáznod mindet, hogy elérd a kívánt eredményt.

 

4. Tudd, hogy mindenki egyedi, különleges, csodálatos!

A vállalkozói életforma (és ezen belül az eladás) ahhoz hasonló, mint amikor sorban állunk, és mindenki próbál előre tolakodni: nem mindig jó a vége.

Ezért ahhoz, hogy sikeres legyél, próbálj minden ember életében pozitív változást hozni, és ne kedvetlenedj el amiatt, ha a potenciális ügyfelek, vagy a konkurenseid nem úgy viselkednek, mint szeretnéd.

 

5. A vágy és a kaland hajtson!

Téged mi hajtja előre? A múlt? A versenytársak? Vagy akár a félelem? Vagy arra összpontosítasz, hogy következő ügyfél problémáját is meg tudd oldani, és megint léphessen előre egyet a céged?

Fontos tudni, hogy mi mozgat bennünket és mit miért teszünk. Légy pozitív!

 

6. Várd a váratlant is!

Tudod, mit fogsz csinálni, ha valami váratlan történik értékesítés közben? Mit gondolsz, miért szeretjük annyira a tanulságos történeteket?

Amikor váratlan helyzet lép fel, fontos, hogy megfelelő választ adj, és megfelelően cselekedj. Ha sikerül frappáns választ adnod, vagy megoldanod az ügyfeled problémáját, a céged megint előre lép egyet.

 

Tony Robbins elnökök coach-a volt, olimpikonokat segített a csúcsra jutni. A fenti hat pont közül egyik sem bonyolult, mégis hatékonyan javítja a teljesítményt.

Vezéreljék a gondolkodásodat a fenti elvek, szerezz több profitot, több jutalékot, boldogabb ügyfeleket és légy végre elégedett!

 

Sok sikert!

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
10 csúcs szokás, egyenesen a győztesektől!
Elvárnád, hogy a legjobb eredményeket érd el, de nem teszel ezért meg mindent? Nézd csak meg a világ legsikeresebb embereit: ha figyelmen kívül hagyod a céljaik eléréséért hozott mindennapi áldozatot, a rengeteg befektetett munkát, vajon ott tartanának ma, ahol tartanak?
   2015-11-03    Lifestyle
Pán Péter szindróma: Te is elkaptad?
Vágjunk a közepébe! “Y generáció”: az 1976 és 1995 között született embereket lehet ebbe a kategóriába sorolni. Azt az új generációt nevezzük Y generációnak, akik a fogyasztói társadalmat alakítják és irányítják. Tökéletesen el tudnak igazodni a legújabb trendek között...
   2015-10-26    Lifestyle
Rövid útmutató az élethez
Az élet nevetségesen bonyolulttá válhat, ha hagyod. Érdemes egyszerűsíteni. Nézz csak meg egy gömböt, hogy milyen egyszerű: egyetlen szabály alkotja csupán, és mégis tökéletesen “kerek az egész”.
   2015-10-25    Lifestyle