Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A bambusz csodája: kitartás nélkül nincs varázslat. 25mp-es poszt

  •  Tippek
  • 2015-09-27 17:20:00
A változtatni akaró emberek könnyen lebecsülik azt, amit egy éven belül el tudnak elérni, és általában alábecsülik azt, amit 5 éven belül képesek lennének elérni.

 

Hadd mutassunk egy igazi csodát az életből:

 

A bambuszról kevesen tudják, hogy a mag elültetése után 2-4 év és eltelik, mire a földből kibukkan a szár. Azonban ez idő alatt is locsolni és vigyázni kell rá minden egyes nap.

 

Azonban amikor a bambusz kikel a földből, 90 nap alatt 20 méteresre is megnőhet; sőt létezik olyan bambusz is, amelynek a szára 40 cm-es átmérőt, magassága pedig akár a 40 métert (13 emeletes ház!) is elérheti.

 

Amíg a bambusz nem fejezi be a növekedést, a bambusztermelő soha nem lehet biztos benne, hogy mekkorára is nő meg valójában. Sőt, sokáig abban sem lehet biztos, hogy a növény a föld alatt él-e egyáltalán... Csak hisz benn és ápolja a földben csendben növekedő bambuszt.

 

A bambusz csodája: 2-4 évig a föld alatt pihen, aztán 90 nap alatt 20 méter magasra nő meg!

 

Hosszú távon pont erre a gondolkodásmódra van szükség. A lényeg, hogy ha hiszel a sikerben, akkor soha nem szabad feladnod!

 

Sok sikert, és kitartást!

Megosztás
9 dolog, amit érdemes megismerned, mielőtt túl késő lenne
Mielőtt odáig jutsz, hogy megkérdezd magadat: “Hogyan lett ilyen gyorsan túl késő?” - szánj időt magadra! Szánj időt arra, hogy megvalósítsd azt, amit akarsz, és amire szükséged van, szánj időt a kockáztatásra! Szeretni, nevetni, sikereket elérni, sírni és megbocsátani időbe...
   2015-11-12    Tippek
20 dolog, amit azonnal el kellene kezdened a kapcsolataidban
A szeretetteljes kapcsolatoknak nem a vér az alapja. Az igazi kapcsolatot azok az emberek jelentik, akik megpróbálják jobbá tenni az életedet és nem csak ölelésekkel, hanem valódi tettekkel is segítenek azzá válni, akivé szeretnél. Ezek az emberek – az IGAZI család – azok, akik igazán...
   2015-11-07    Vállalkozz!
Hogyan változtatja meg az életedet a dolgok leírása?
Szoktál írni? Ha igen, akkor miket? A legtöbb ember számára az írás az emailezést, bevásárlólistát, sms-t, Facebook chat-et, esetleg a munkahelyi teendőket, adminisztrációkat jelenti. Az írásban azonban ezeknél sokkal NAGYOBB ERŐ rejlik, mivel a helyesen alkalmazott írás gyakorlata...
   2015-10-20    Tippek