Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A sikered kulcsa a reggel: így indítsd a napodat, hogy az jól is végződjön!

  •  Lifestyle
  • 2015-09-10 09:55:00
  • Rácz-Akácosi Attila
A Forbes a világ egyik legnépszerűbb, karrier tanácsokat is adó weboldala remek kutatásokat szokott közzé tenni. Most arról olvashatsz, hogy a napodat hogyan teheted sokkal, de sokkal eredményesebbé, nyugodtabbá és sikeresebbé a mostaninál.
  1. Első tippként azt javasolják, mindig időben érkezzünk a munkahelyünkre. Mivel vannak olyan emberek, akik folyamatos késők, ezáltal mind a főnököket, mind a munkatársakat is felidegesítik, emiatt rossz hangulat keletkezik az adott közösségben.
  2. Miután megérkeztünk a munkahelyünkre, ne vágjunk bele rögtön a munkába, hanem vegyünk egy nagy levegőt, és mindent szép nyugodtan rendezzünk be a munkakörnyezetünkben úgy, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a munkavégzés.
  3. Mielőtt belekezdenénk a tényleges napi tevékenységünkbe, 5 percet relaxáljunk, zárjuk ki az otthoni problémákat, majd miután ezeket megtettük, gondoljuk át mi is lesz a napi feladatunk, amit teljesíteni kell.

 

Sikeres munkakezdéshez…

+1: Nagyon fontos momentum a vidámság, hiszen ha nem vagyunk szomorkásak, akkor a munka is dinamikusabban, gyorsabban végezhető el, ezt majd az eredményeken is látni fogjuk.

A Forbes azt is javasolja, hogy mindenképp igyunk reggel olyan italt, amit kedvelünk, például teát, vagy kávét, ami segít a tiszta elme megteremtésében.

 

Legyen szép napod!

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
A karrier eredményességének az alapja a változás
Ha karrierünkben el szeretnénk érni azt, hogy sikeresek legyünk, nem mindig az a helyes, ha egy munkahelyen, vagy irodában próbáljuk ezt elérni. Sokszor pont a változás az előrelépés számunkra.
   2015-09-06    Tippek
A siker vezérszava a „NEM!”?
Nem egy olyan tanulmány jelent meg a sikerhez vezető úttal kapcsolatban, melyek azt a témát feszegetik, hogy milyen feltételek kellenek a sikerességhez, milyen emberi tényezők szükségesek ahhoz, hogy egy cég a sikeres útra lépjen.
   2015-09-06    Lifestyle
Miért kell szeretned a kudarcot?
A kudarcélmény nem a kellemes érzések közé tartozik. Sőt, a siker érzésének megízlelése után jobban a padlóra tud küldeni egy-egy rossz döntés eredménye, és ezt nagyon nehéz lehet feldolgozni.
   2015-09-05    Tippek