Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Az ördög Pradat visel: A 10 leginspirálóbb idézet Anna Wintourtól

  •  Lifestyle
  • 2016-03-07 16:55:00
Egy kis nőnapi előzetes hölgyek! Merjetek sikeresek, bátrak lenni, és valósítsátok meg az álmotokat!
A Vogue mindenható főszerkesztője – akiről Meryl Streep karakterét is mintázták Az ördög Pradát visel című filmben – nem gyakran nyilatkozik. Ha mégis megteszi, érdemes odafigyelni a mondanivalójára, mert szerintünk tanácsainak mindegyike többet ér, mint akármelyik önsegítő könyv.

 

1. “Manapság az Instagram vagy a Facebook által egy szempillantás alatt bárki lehet híres. A kérdés az, hogy hosszútávon sikeres leszel-e vagy sem.”

 

2. “A mai kor megköveteli a magabiztosságot. Csak úgy válhatsz sikeressé, ha képes vagy kiállni magadért és az ötleteidért, ha mások szemébe nézve is el tudod adni magad.”

 

3. “Ha az iskolából kikerülve azonnal saját vállalkozásba kezdesz, akkora felelősséget vállasz, ami a sikered gátjává válhat. Azt tanácsolnám mindenkinek, hogy először szerezzen tapasztalatot egy már jól működő üzletben, s később erre a tudásra alapozva álljon önálló lábra.”

 

4. “Légy türelmes! Az ember először tanul, elsajátítja a szakmát, később kezd el építkezni. Ez a dolgok rendje. Ha csak úgy belevágsz valamibe, hidd el, hogy nem lesz hosszú életű a dolog. Ellenben a lassú, fokozatos munka értéket hordoz, és előbb-utóbb meglesz a gyümölcse.”

 

5. “Dolgozhatsz akár étteremben akár tervezőként, lehet bármilyen hobbid, a legfontosabb, hogy mindig foglald el magad, soha ne csak úgy létezz a világban.”

 

6. “Szeresd, amit csinálsz – ez a legfontosabb. Nem az számit, hogy menő vagy sem, a lényeg, hogy Te higgy benne!”

 

7. “Az érvényesüléshez elengedhetetlen, hogy pontosan és érthetően fejezed ki magad mások előtt.”

 

8. “Hiszek a csapatunkában. Szeretem, ha azok, akikkel dolgozom, szabadon követhetik a saját megérzéseiket. Az emberek jobban dolgoznak, ha érzik, hogy megbiznak bennük.”

 

9. “Amikor bizonytalan vagyok, inkább nem mutatom ki, hanem úgy teszek, mintha teljesen biztos lennék a dolgomban.“

 

10. “Kockáztass! Persze mindig légy észnél, mikor döntést hozol, de a kudarctól való félelem megbénít. Inkább hallgass az ösztönedire: nagyon felszabadító.”

Megosztás