Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Barta Viktória egyéni vállalkozóvá válása a dél-dunántúli régióban

  •  Aktuális
  • 2015-09-07 09:15:00
A pécsi székhelyű egyéni vállalkozás 3 millió forint európai uniós támogatás segítségével indította el könyvelő irodáját. Barta Viktória a mikrovállalkozásoknak nyújt könyvviteli szolgáltatást. Munkájának legfőbb jellemzője az ügyfélközpontúság. Ezt kiemelve tudja elérni ügyfelei elégedettségét, és azok folyamatos fejlődését. Az iroda létrehozásához szükséges beruházások és egyéb beszerzések megvalósítása Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása c. TÁMOP program keretében jött létre.
Felgyorsult világunkban, a gazdasági helyzet változékonyságával, a technológiai fejlődésekkel, a vállalkozók felfogása, temperamentuma és igényei is együtt változtak. Ezeknek a hatásoknak a könyvelő irodák többsége – korlátaik miatt - nem minden esetben tudnak rugalmasan lépést tartani. Barta Viktória a Dél-Dunántúli régió KKV szektorának mikrovállalkozásai részére kíván könyvelési és számviteli szolgáltatást nyújtani. Vállalkozása működtetésével célja, hogy olyan minőségi szolgáltatatást kínáljon, amelynek fő pillére az ügyfélközpontú tájékoztatás, az előzékenység és a vállalkozók által támasztott specifikus igényekre való gyors és hatékony megoldások alkalmazása. A precizitás, naprakészség, diszkréció, folyamatos szakmai felkészültség és az objektív, hosszú távú gazdaságossági elvek mentén kívánja elérni, hogy ügyfelei adótudatosan gazdálkodjanak és ezzel a társadalmunk felelős, példamutató tagjaivá váljanak. 
 
További információ kérhető: 
 
Barta Viktória 
 
Tel.:+36 20 435 0327 
 
E-mail: tax.barta@gmail.com
Megosztás