Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Céges karácsonyi ajándékok: tippek, ötletek: 2.rész

  •  Tippek
  • 2015-12-08 15:55:00
  • Gál Andrea
Nem könnyű eldönteni, hogy egy cég mivel kedveskedjen az egész évben hűséges törzsvásárlóinak, kiemelt ügyfeleinek, és a sikerért velük együtt küzdő partnereknek, kollégáknak.

 

A céghez való lojalitás és a nagyobb dolgozói teljesítmény megfigyelhető azon cégek esetében, akik alkalmazzák marketing és motiváló eszközként a karácsonyi ajándékozást. A karácsony plusz érzelmeket ad az egyszerű céges ajándéknak is, különösen, ha igényes, exkluzív csomagolásban kapják a megajándékozottak.

 

A céges karácsonyi ajándékkal tulajdonképpen két célunk kell, legyen:

 

  1. megköszönni az egész évi bizalmat,
  2. valamint a jövőben is szem előtt lenni.

 

Mindezt úgy, hogy legyen ötletes, esetleg vicces, személyre szabott, legyen benne érzelem és természetesen legyen a profilunkba vágó. A jól megválasztott karácsonyi ajándék akkor lesz hatékony, ha érzéseket vált ki a megajándékozottból, és nem lesz unalmas tucat darab.

 

Ezért nem mindegy, hogy mit is ajándékozunk.

 

Trendi karácsonyi üzleti – céges ajándékötletek:

 

  1. Az egyedi címkézésű, minőségi szekszárdi és villányi vörösborok mellett választhatunk szintén egyedi címkés borzselét, mely vörös- vagy fehérborból készült különlegesség, forralt bor fűszerekkel, aszalt gyümölcs ágyon.
  2. Az egyedi címkés termék között található még házi lekvár, fahéjas-rumos szilva, vaníliás fekete ribizli, fahéjas-szegfűszeges barack ízekben.
  3. Ezeken felül logózható bonbon, tábláscsokoládé, csokoládé nyalóka, valamint forrócsokoládé van a választékban.
  4. A bonbonok külön-külön logózhatók, így a cégünk logója minden egyes csokoládé szemen egyenként rajta van.
  5. Ugyanígy logózható a táblás csokoládé, a nyalóka.
  6. Az ízlésesen becsomagolt forrócsokoládénak pedig –ami több ízben is beszerezhető- a csomagolására lehet logót kérni. Ilyen különleges és egyedi ajándékot még nem sokan kaphattak.
  7. Jelenleg a gasztronómiai ínyencségek, a speciális finomságok igen divatosak, ilyen ajándékot mindenki szívesen fogad.

 

Hogy „A  kutya meg a macska” vigye el vagy hozza?:)

A győri kézműves kávéház, nem csak vendégként vár Téged/Titeket, hanem nagyszerű céges és család számára is egyedi ajándék beszerzésére van lehetőség. Hogy miről beszélek? Szerintem a látvány mindent elárul a különleges ízesítésű, manufaktúrás keksz különlegességekről és még sok egyéb meglepiről:

 

 

 

Elérhetőségek:

Telefon:70/622-9477

www. akutyamegamacska.hu

Cím: 9022 Győr, Pálffy út 3-5. (Saru köz)

Szentiványi Zsófia, Szemes Szilárd /tulajdonosok/ és természetesen Django ( A kutyus) Zsebi ( a Macska)

 

 

A céges ajándékozásnak van néhány olyan sarokpontja, amit szem előtt kell tartani, ha szeretnénk, hogy jól sikerüljön a karácsonyi ajándékozás.

Melyek ezek?

 

  • A lista összeállítása különös figyelmet igényel. Alaposan át kell gondolni, hogy kinek szeretnénk ajándékot adni. A munkatársainktól is kérhetünk javaslatot erre vonatkozóan.
  • Figyeljünk az adatokra, névre, és a helyesírásra! Itt nem hibázhatunk, az egész ajándékozást tönkreteheti egy itt vétett hiba.
  • A nyugodt ünnep érdekében muszáj előre tervezni és előre dolgozni. Érdemes olyan év végi stratégiát felállítani, mellyel biztosíthatjuk, hogy a cég a lehető legjobb formájában kezdi meg az újesztendőt. Így a családunk is örülni fog, mivel nem kell majd a karácsonyt is a céges ügyek miatt végigaggódni.

 

Ki szerepeljen azon az ajándékozási listán?

 

  • Természetesen a közvetlen üzleti partnereink, ügyfeleink.
  • Ha tehetjük a partnereink azon munkatársait is vegyük fel a listánkra, akikkel az év során együtt dolgoztunk.
  • Aki tavaly nekünk is boldog ünnepeket kívánt szintén nem maradhat le a listáról.
  • Figyeljünk azokra is, akikről az elmúlt évben valamiért megfeledkeztünk (pedig nem kellett volna).

 

Ha még Te sem szerezted be a céges ajándékaidat itt az ideje, hogy összeírd és beszerezd!

 

Gál Andrea

vallalkozzitthon.hu

 

Megosztás
Hogyan generálj több lead-et?
Nemrég került elém egy becslés, miszerint a világon eddig 4,4 milliárd dollárt fektettek a cégek tartalommarketingbe. Ez elgondolkodtató.
   2015-12-18    Vállalkozz!
Céges karácsonyi ajándékok: tippek, ötletek: 1.rész
Nyakunkon a karácsony, szinte mindenki ünnepi mámorban van, a bevásárlóközpontokban csillogó-villogó karácsonyfák és a hangszóróból áradó karácsonyi dallamok csábítják vásárlásra a most eszmélőket.
   2015-12-07    Tippek
Stratégiai együttműködés lehetőségei
Hogyan tud Ön másokkal úgy együttműködni rendkívül egyszerűen, hogy azzal mindketten jól járjanak? És milyen hatalmas lehetőségeket rejt egy stratégiai együttműködés? Sőt, hogyan lehet egy webáruházba látogatók ezreit vonzani nulla költséggel?
   2015-10-21    Tippek