Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Cél a csillagos ég! Tudd meg a titkát!

  •  Aktuális
  • 2015-11-10 15:30:00
  • Gál Andrea
Bizonyára valamennyiünkben felmerül a kérdés, hogy a sikeres emberek, sikerének mi a titka. Kérdés, mivel tudnak többet, mint én? Mi a titkuk? Nyilvánvaló, hogy egy sikeres vállalkozás létrehozásához nem csak tőlem függ – mint leendő vagy már vállalkozótól - hanem más egyéb tényezőktől is.

 

Minden vállalkozás alapításánál az első és egyik legfontosabb kérdés az üzleti ötlet; azaz milyen terméket illetve szolgáltatást szeretnénk előállítani vagy értékesíteni.

 

Az ötletre bárhol rábukkanhatunk; munka közben, külföldön, szórakozás, üdülés közben, de akár otthon a lakásban is. Csak fel kell ismerni a lehetőséget és ehhez a piac alapos feltérképezésére van szükség!

 

A sikeres vállalkozás létrehozásának nélkülözhetetlen feltétele, hogy rendelkezzél sajátos küldetéssel!

 

A vállalkozás alapja egy jó ötlet; egy termék vagy szolgáltatás, amely fizetőképes keresletet elégít ki.

 

„Az üzleti életben a siker titka, hogy arra koncentráljunk, amihez értünk, és hagyjuk meg konkurenseinknek, amihez ők értenek jobban.” Bojár Gábor, Graphisoft szoftvercég alapító elnöke.

 

Személyesen is akarod tudni Bojár Gábor titkát?

 

Gyere és regisztrálj a 11.16-11.20-a között megrendezésre kerülő Fiatal Vállalkozók Hetére. És hol találkozhatsz velünk? Grupama Arénába!

 

Gyere és tartozz a cselekedni akaró fiatalok közösséghez!

 

Gyere és regisztrálj!

Gál Andi

Megosztás