Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Csapatépítés Bosszúálló módra

  •  Vállalkozz!
  • 2015-05-05 16:45:00
Rendhagyó kritika az Ultron koráról
Őszinte leszek. Elfogult vagyok a képregény-filmekkel kapcsolatban, így nem is fogok rosszat írni az új filmről. Sőt egyáltalán nem kritikát fogok írni. Azt vettem végig, milyen csapatépítési trükköket leshetünk el Tony Starktól (Vasember), Bruce Bennertől (Hulk), Amerika kapitánytól és a többi Bosszúállótól. Már másodszor mentik meg a világot együtt, úgyhogy elég jó csapat.

Igen tudom, hogy csak két nap múlva lesz a bemutató, de azon szerencsések egyike voltam, aki már láthatta a filmet. A második részben már egy összeszokott csapatot alkotnak hőseink, apróbb feszültségekkel. Aki látta az első részt tudja, hogy koránt sem volt egyszerű az összecsiszolódás. Mi hozta őket össze? A világ megmentése? Persze. A közös ellenség? Még jó. Phil Coulson ügynök halála? Naná! De ennél többről van szó.

1, Kell egy jófiú: Amerika Kapitány

Minden csapatban kell valaki, aki soha nem késik el, mindig határidő előtt befejezi a munkát. Egy igazi stréber. Aki kicsit régimódi, illedelmes és józan (nem feltétlenül csak a céges bulikon). Pont mint Amerika Kapitány. Mindenkire jó hatással van egy ilyen csapattag, még a renitens kollegák is miatta éreznek bűntudatot, ha lecsúsznak egy határidőről.  Spoiler (jelöld ki a szöveget és meglátod): Fontos tulajdonsága, hogy nem beszél csúnyán :D

2, Kell egy zseni: Tony Stark

„Zseni vagyok, milliárdos, playboy és emberbarát” mondja az első részben a Vasember, amikor megkérdezik tőle, mit ér a páncélja nélkül. Tetszik vagy nem, kell egy ilyen gageman a csapatba, aki néha nagyképű, pökhendi, idegesítően magabiztos, de… hasznos. Lehet, hogy csak havonta egyszer, de olyan ötlettel áll elő, amely senkinek nem jutott volna eszébe. Ha sikerül lojálissá tenned, nyert ügyed van.

3, Kellenek mindennapi, „átlagos” hősök: Sólyomszem és Fekete Özvegy

Néha én sem értem mit keres egy íjjal és egy pisztollyal két átlagember az istenek és szuperkatonák között, de a filmből mindig kapunk választ rá. Kell a csapatba olyan, aki elvégzi a mindennapi munkát, el tudjuk képzelni, hogy hazamegy a családjához, vannak fájdalmai. Nélkülük nem megy semmi.

4, Kell egy HULK

Nem, vicceltem. Egyetlen vállalati csapatba sem kell Hulk.

Az utolsó pontban spoilerveszély!!!! Jelöld ki a fehér részt, de csak ha már láttad a filmet, vagy nem zavarnak az információmorzsák.

5, Kellenek friss emberek: Maximoff-testvérpár

Skarlát Boszorkány és Higanyszál, azaz a Maximoff testvérek nagyon nem akarnak csapattagok lenni, ugyanis szívből gyűlölik Tony Starkot. Aztán mégis Bosszúállók lesznek. A lényeg: kellenek a friss emberek, a lázadók. Akik néha megmondják a véleményüket, kicsit kívülállóként. Akik még nem tagozódtak be a vállalkozási hierarchiába. Lehet ez egy gyakornok is, akinek kikéred a véleményét.

Köszönjük a Fórum Hungary-nek, hogy megnézhettük a filmet!

Kép forrása: comicbookmovie.com

Megosztás
Az üzleti siker titka a meggyőzés művészete
Már gyerekkorában mindenkinek kialakulnak stratégiái arra, hogyan képes befolyásolni környezetét. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy különböző helyzetekben más és más módon érvényesíthetjük érdekeinket
   2015-12-09    Vállalkozz!
26 tipp, hogy sikeres vállalkozónő lehess
Vállalkozni nem könnyű, de ha nő vagy és vállalkozni szeretnél, akkor még többet kell tenned azért, hogy vállalkozásod sikeres legyen – erre jobb, ha most felkészülsz. Az alábbi tanácsok sokat segítenek abban, hogy nőként is sikeres vállalkozóvá válhass!
   2015-11-23    Tippek
Gyűlölködő alkalmazottak: hogyan csinálj rendet?
Egy munkahelyen, ahol többen dolgoznak együtt (különböző beosztásban, különböző fokán a ranglétrának) előfordulnak kisebb-nagyobb konfliktusok.
   2015-07-14    Tippek