Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Csupák Adrienn egyéni vállalkozóvá válása a dél-dunántúli régióban. Sajtóközlemény

  •  Aktuális
  • 2015-08-27 15:15:00
A pécsi székhelyű egyéni vállalkozás 3 millió forint európai uniós támogatás segítségével indította el vállalkozását és üzleti tervének megvalósítását. Csupák Adrienn a KKV szektor számára konstruktív könyvviteli szolgáltatás biztosítását valósítja meg. A vállalkozás elindításához, működtetéséhez - többek között - az eszközpark fejlesztését, és a piaci megjelenését támogatta a Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása c. TÁMOP program.

A gazdasági és jogi környezet dinamikus változásai megkívánják a gazdasági szektor szereplőinek folyamatos, naprakész reakcióit. A vállalkozások fenntarthatósága érdekében egyre inkább megkövetelt a pénzügyi tudatosság és az üzletviteli fegyelem. Lehetőséget látok abban, hogy a kis- és középvállalkozói szektor elvárásainak megfelelve minőségi, komplex számviteli és könyvviteli szolgáltatást tegyek elérhetővé.

Vállalkozásom célja, egy ügyfélközpontú, informális, magasan kvalifikált tudáson alapuló szervezetet hozzak létre, mely rugalmasságot, korrekt, megbízható és naprakész információkat szolgáltat ügyfelei számára. Meg kívánom szólítani a régió fiatal vállalkozóit, hogy már elindulásuk elején más perspektívába kerüljön vállalkozásukkal kapcsolatos elképzelésük és gondolkodásmódjuk. Üzleti elképzelésem arra irányul, hogy azon vállalkozások, akik pénzügyi és gazdasági helyzetüket tudatos magatartással kívánják biztosítani, olyan támogatást kapjanak, mellyel hosszú távon jövőbeli céljaik és üzleti döntéseik megvalósítását segítheti.

 

 

További információ kérhető: Csupák Adrienn

Tel.:+36 20 33 44 814

E-mail: csupak.adrienn@cre-activ.hu

Megosztás