Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hogyan legyél sokkal érdekesebb 10 egyszerű lépéssel

  •  Tippek
  • 2015-09-15 14:20:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Szeretnél érdekesebb életet élni, és izgalmasabb, vonzóbb személlyé válni? 10 egyszerű lépéssel megváltozhatsz.

 

1. Keress célokat!

Ismerj meg új helyeket és kultúrákat, és találj ki új ötleteket! Az eddigi unalmas belső hang helyett az izgalmas, meghökkentő ötleteket súgó belső hangra hallgass a jövőben!

 

2. Oszd meg másokkal is a felfedezéseidet!

Ne légy önző! Nem mindenki tud veled tartani, de a kalandok, élmények megosztásával másokat is ki tudsz zökkenteni a szürke hétköznapokból…

 

3. Csinálj valamit – Akármit!

Táncolj, beszélgess, hallgass zenét, segíts másokon, vagy alkoss! Nem számít, mit teszel, amíg aktív vagy, ha viszont csak ülsz és panaszkodsz, az semmiképpen nem elfogadható.

 

4. Használd ki az adottságaidat!

Mindenki őrült valamennyire, mindenkinek vannak furcsaságai, ahogy különleges, egyedi adottságai is. Te se titkold el azt, ami miatt más vagy, mint a többiek. Sőt ettől lehetsz igazán érdekes!

 

 5. Akarj valamit elérni!

Ha az égvilágon semmi nem érdekel, te sem fogsz senkit érdekelni.

 

6. Ne hencegj ok nélkül!

Az önhittség a jó ötletek ellensége, és ha az arroganciád nagyobb, mint a szakértelmed, akkor mindenki el fog kerülni!

 

7. Adj esélyt az új dolgoknak!

Próbáld ki! Próbálj ki új ötleteket! Tegyél valami szokatlant! Hagyd el a  komfortzónádat, és kezdj el mától növekedni!

 

8. Lépj ki mások önmegvalósításából!

Ha eddig csak abban volt fő szereped, hogy mások sikeréhez asszisztálsz, lépj le gyorsan! Kezdj el a saját sikereden dolgozni, és mások fognak csatlakozni hozzád! Ez sokkal izgalmasabb, mint mások körül sündörögni!

 

9. Teszteld magad!

Ha nem vagy elég bátor az életben, akkor a rosszabb szobát kapod, a rosszabb helyen ülsz, rád kerül utoljára a sor és hozzád ér ki utoljára a szerelő… Ugyanígy bátorság kell ahhoz is, hogy ismeretlen dolgokat fedezhess fel, ezért légy merész, és az eddigi szürkeség helyett kezd el színes személyiséggé válni!

 

10. Ne foglalkozz mások véleményével!

A biztonság sokszor unalmas (persze itt most nem a biztonsági öv használatára, vagy a sebességi korlát betartására gondolok J ), a másoknak való megfelelés pedig frusztrálttá fog tenni! “Meg kellett volna tennem…”, “Megtehettem volna…” És ezen fogsz rágódni életed végéig…

 

A boldogság titka: tedd azt, amit a szíved diktál!

 

Sok siker, és válj minél érdekesebb személyiséggé!

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
Világhírű nők, akiket egykor kirúgtak az állásukból, mégsem adták fel a harcot
Elbocsájtottak az állásodból és nem tudod, hogy mihez kezdj az életeddel? Céltalanul bolyongsz, anyagilag kilátástalan a helyzeted, az önbizalmad pedig óriási csorbát szenvedett? Számos nő érzi azt a kirúgása után, hogy összedőlt a világ, ám nem lenne szabad ennyire elkeseredni!
   2015-11-16    Tippek
17 tudatformáló gondolat a gazdagságról
A gazdagság megteremtésének igazi szükségessége valójában nem is rólad szól. Ha egyedül csak te lennél a világon, akkor más lenne a helyzet, hiszen nem kellene senki mással törődnöd.
   2015-09-14    Tippek
9 igazság az Életről, amit mostanra már tudnod kellene
Az élet nagy tanítómester, te is így gondolod? Néha úgy tűnik, hogy minél inkább ragaszkodunk az elképzeléseinkhez – például ahhoz, hogy milyennek kell lennie az életnek, másoknak hogy kell velünk bánnia, s mi fán terem a boldogság –, annál inkább fogunk szenvedni.
   2015-09-12    Lifestyle