Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Íme a siker titka Michael Bloomberg szerint!

  •  Tippek
  • 2015-09-04 19:20:00
  • Rácz-Akácosi Attila
New York egykori polgármestere, Michael Bloomberg nemcsak sikeres üzletember, hanem a Bloomberg L.P. alapítója is. Az ő sikerről alkotott fogalmát elemezték ki az amerikaiak egy rádióműsorban.

Bloomberg saját véleménye alapján a sikerességéhez hozzájárult nagyban, hogy milyen iskolákat végzett, vagyis fontosnak tartja tanulmányait, melyeket a Johns Hopkins Egyetemen, majd később a Harvardon végzett.

Tanulmányai befejeztével a Salamon Brothersnél dolgozott, ahol nem sok idő, alig hat év telt el, és máris tulajdonrészt szerzett.

Bloomberg a rádióműsorban azt is elmondta, hogy

kulcsfontosságú a folyamatos tanulás, és önmagunk fejlesztése.

Szerinte az, hogy valaki lediplomázik, még nem jelenti azt hogy hátradőlhet, hiszen aki igazán sikeres akar lenni, folyamatosan kell hogy tegyen érte.

Bloomberg azt is elmondta „a siker nem csupán a munkáról szól, hanem az egyén viselkedéséről”, vagyis legyen mindenki nagylelkű, és azt vissza is fogja kapni kamatostul.

Sok sikert!

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
10 ok, amiért naponta kellene mindenkinek olvasnia
Mikor volt utoljára, hogy elolvastál magadtól egy könyvet, vagy egy hosszabb újságcikket, például egy elemzést? Most ne a Facebook frissítésekre gondolj, vagy arra, hogy a wc-n kiolvasod az illatosító használati utasítását…
   2015-08-26    Lifestyle
Ezt tanuld el Tom Hankstől
Amikor Tom Hanks 18 éves volt, írt egy levelet George Roy Hillnek, a Butch Cassidy és a Sundance kölyök rendezőjének: ha szerepet ad neki, garantálja, hogy csillag születik a keze alatt. A levél egyszerre nagyon merészre és nagyon viccesre sikerült – és minden benne van, amivel a kezdő...
   2015-08-24    Aktuális
Hiedelmeid hatalma, avagy te uralkodj, ne ők! 3 szimpla lépés a sikeres életig!
A hiedelmeidnek igen NAGY hatalma van. A hiedelmeidből származik a viselkedéskultúrád alapját képző hajtóerő is. A hiedelmeid a gondolkodásodra és a cselekedeteidre is igen nagy hatást gyakorolnak, ++pozitív++ és –negatív– értelemben egyaránt.
   2015-08-22    Lifestyle