Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Ingyenes képek letöltése: 32 weboldal, több millió ingyen kép és fotó!

  •  Webes varázslatok
  • 2015-07-13 12:15:00
  • Rácz-Akácosi Attila
A képek jelentősége mind jobban emelkedik a weben,hiszen mára már az illusztrálásra, vagy éppen figyelemfelkeltésre is az egyik legjobb eszközökké váltak a fotók, képek.

A weboldalaid képeinél azonban előfordulhat, hogy egyes képek szerzői jogvédelem alatt állnak, miközben te meg nem is tudsz erről. Ha nem szeretnél mindenféle ügyvédes, kellemetlen felszólító e-maileket kapni, akkor tégy meg minden tőled telhetőt, hogy jogtiszta módon használd fel az interneten található képeket!

Ha nem áll rendelkezésedre saját készítésű fénykép, nyilván az internetet használod fel, hogy segítsen rajtad. Ám nagyon sok kép szerzői jogvédelem alatt áll, és sajnos ez a képekkel kapcsolatos információk között a weboldalakon ez ritkán szerepel.

Ahhoz, hogy a jogi vitákból fakadó kellemetlenségeket elkerüld, (ha a felhasználási feltételek megkívánják) mindig jelöld meg a máshonnan átvett, egyértelműen egyedi fényképek forrását.

Jogtiszta képek ingyenes letöltése

Ahhoz azonban, hogy semmiféleképpen ne kerülj bajba, inkább olyan online képtárakat használj a kereséseid alkalmával, ahol szabad felhasználású képeket, fotókat találhatsz. A Google-nak is van ilyen oldala, de a közösségi médiában is rengeteg szabadon felhasználható képanyagot találhatsz.

Íme, 32 két olyan képletöltő oldal, amely szabadon felhasználható képeket tartalmaz:

(Érdemes mindegyiket megnézni!)

  1. Bigfoto.com
  2. Clker.com
  3. Creative-commons.deviantart.com
  4. Deathtothestockphoto.com
  5. Everystockphoto.com
  6. Foter.com
  7. Freeangestock.com
  8. Freedigitalphotos.com
  9. Freefoto.com
  10. Freeimages.com (volt Sxc)
  11. Freemediagoo.com
  12. Freephotosbank.com
  13. Freestockphotos.com
  14. Fromoldbooks.org
  15. Gratisography.com
  16. Imageafter.com
  17. Imagefree.com
  18. Imcreator.com
  19. Morguefile.com
  20. Openclipart.com
  21. Openphoto.net
  22. Pdphoto.org
  23. Photoeverywhere.co.uk
  24. Photopin.com
  25. Picjumbo.com
  26. Pixelgalerie.com
  27. Publicdomainpictures.net
  28. Stockvault.net
  29. Stocphotosforfree.com
  30. Unprofound.com
  31. Unsplash.com
  32. Wylio.com

Jó tanács: ha  igazán biztosra akarsz menni, fogj egy digitális fényképezőgépet, vagy a telefonodat, járd körbe a várost, és fotózz le minden olyat, amiket arra érdemesnek találsz, hogy aztán később bármikor felhasználhasd…

Sok sikert!

És még egy oldal, amit javaslunk az áttekintésre... :)

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
Az online célpiac felkutatásának és elérésének lehetőségei
Egy online marketing kampány megtervezése során az első lépés a célpiac meghatározása. Kit érdekelhet a termék vagy szolgáltatás? Kiből lehet vásárló? Mekkora lehet az érdeklődés a termékkel illetve a szolgáltatással kapcsolatban? A lehetséges vevők hol laknak? Mennyi a havi...
   2015-07-20    Vállalkozz!
És a kamera forog tovább...
"A munkáink minőségéből adódóan, 3 év múlva, egy olyan jövedelmező céget fogunk üzemeltetni, ahol már nem nekünk kell az ügyfelek után menni, hanem az ügyfelek keresnek fel minket."
   2015-06-16    Sikersztorik
Optimalizáljunk mobilra is!
2015-ben a mobil eszközök ugyanolyan figyelmet érdemelnek a látogatószerzésben, mint az asztali gépek; egyik eszköz sem kerülhet ki a fejlesztés és a keresőoptimalizálás fókuszából.
   2015-06-11    Webes varázslatok
A magyar Marvel sztori
Kétségtelenül a képregények korát éljük. És itt egy magyar cég, amely Pásztor Tamás vezetésével összeszedte az ország legjobb illusztrátorait Pastorbotban és felült erre a Marvel és DC keltette hullámra. A honlapjuk slidejait nézve az az érzésed támad, hogy azonnal többet akarsz...
   2015-04-22    Sikersztorik