Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kis ötletek nagy sikerhez. 1. rész

  •  Tippek
  • 2015-07-25 13:45:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Az embereknek gyakran van szükségük vízvezeték szerelőre, villanyszerelőre, bevásárlási segítségre, vagy akár jogi tanácsadásra hétvégén… és ilyenkor sokkal többet ki is fizetnek egy-egy szolgáltatásért.

Bármilyen szolgáltatást is végzel, érdemes próbaképpen hétvégi “ügyeletet” tartanod. Ha belevágsz, nem elég várni a hívásokat, hanem eléjük kell menni, mindenképpen tájékoztasd meglévő ügyfeleidet is a lehetőségről emailben is.

A problémák és félreértések elkerülése érdekében a hétvégi ügyeletre külön telefonszámot használj és hangsúlyozd, hogy minden a számra érkező telefonhívásra válaszolni fogsz.

Azzal azonban tisztában kell lenni, hogy ha belevágsz, akkor a versenytársaid is bele fognak vágni, és ha bármelyikük állandó 7/24-es ügyelet indít, akkor te is kénytelen leszel lépést tartani velük, hogy ne veszítsd el meglévő ügyfeleidet, és az új ügyfelek se a konkurenseknél landoljanak…

Facebook

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
Kis ötletek nagy sikerhez. 9. rész
És most bemutatjuk a nagy titkot, a hogyan tárgyaljunk és kössünk üzletet a lehető legjobb feltételekkel...
   2015-09-11    Tippek
Kis ötletek nagy sikerhez. 8. rész
Biztosan találkoztál olyan weboldalakkal, ahol alig lehetett elolvasni a szövegeket. Miközben az oldaltulaj büszkén nézi művészi alkotását, te felvont szemöldökkel közel hajolsz a monitorhoz, aztán hátrébb dőlsz, de sehogy sem sikerül kivenni, mi is lehet odaírva…
   2015-08-15    Tippek
Kis ötletek nagy sikerhez. 4. rész
Ha vendéglátós vagy, akkor amikor a vendégeid közt gyerekek is vannak a szüleikkel, lepd meg őket egy kis ajándékkal: szervírozd nekik az ételt egy színes frizbi tálcán!
   2015-08-02    Tippek
Kis ötletek nagy sikerhez. 3. rész
Az online vállalkozások többsége úgy gondol a márkaépítésre, mint valami kiváltságra, ami csak a nagyobb cégeknek megengedett játékszer. Pedig a kisvállalkozóknak is van rá lehetőségük!
   2015-07-27    Tippek
Kis ötletek nagy sikerhez. 2. rész
A keresztmarketing érdekes dolog, Magyarországon sajnos nincsen nagy hagyománya, talán éppen ezért érdemes a következőket megfogadni.
   2015-07-26    Tippek
Légy következetes abban, hogy mit tartalmazzon a stratégiai marketingterved
Habár üzleti tervekről már többször volt szó, de a témát újból és újból körbe lehet járni különböző szempontok szerint. Most a stratégiai marketingtervről lesz szó bővebben.
   2015-06-22    Marketing
5 inspiráló motivációs lecke Michael Jordan-től
Michael Jordan vitathatatlanul a legjobb kosárlabda játékos az NBA történetében. A 6 bajnoki gyűrű, a 6 Final MVP és az 5 NBA MVP csak egy része a pályafutása során elért sikereknek. Számos NBA világklasszis inspiráló mentora, példaképe és követendő példája ma is.
   2015-06-04    Vállalkozz!
A Vállalkozásalapítás lépései I.
Hónapokig tartó tervezgetés, sok számolás és gondolkodás után itt az idő, hogy tényleg belevágj, és elindítsd vállalkozásodat.
   2014-11-28    Vállalkozz!