Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kis ötletek nagy sikerhez. 2. rész

  •  Tippek
  • 2015-07-26 09:55:00
  • Rácz-Akácosi Attila
A keresztmarketing érdekes dolog, Magyarországon sajnos nincsen nagy hagyománya, talán éppen ezért érdemes a következőket megfogadni.

Válassz egy kiskereskedőt a közelben, akivel nem vagytok konkurensek, viszont a célcsoportotok azonos.Ha például neked fodrászatod van, akkor jó partner lesz egy műkörmös, vagy egy masszőr. Ugyanígy jó partneri  kapcsolat alakulhat ki egy babakocsi áruház és egy játékszaküzlet között.

Persze lehet nagyban is gondolkodni: ha elég kitartó és kreatív vagy, illetve jó az ajánlatod, akár egy helyi bankkal is megegyezhetsz, hiszen ők tényleg nagy ügyfélforgalmat bonyolítanak le.

A kupon keresztmarketing lényege az, hogy a partnereddel egymás kuponjait adjátok oda az ügyfeleiteknek, akár névre kitöltve is:

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt! Most szeretnénk megajándékozni ezzel a …. Ft értékű kuponnal, melyet partnerünkél, a …. -nál válthat be.

vagy

“Köszönjük megtisztelő vásárlását! Hálánk jeléül hadd áruljuk el, hogy ha ezzel a kuponnal nyit folyószámlát a …. banknál, egy évig nem kell számlavezetési díjat fizetnie!”

Sok Sikert!

Facebook

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Megosztás
Kis ötletek nagy sikerhez. 9. rész
És most bemutatjuk a nagy titkot, a hogyan tárgyaljunk és kössünk üzletet a lehető legjobb feltételekkel...
   2015-09-11    Tippek
Kis ötletek nagy sikerhez. 4. rész
Ha vendéglátós vagy, akkor amikor a vendégeid közt gyerekek is vannak a szüleikkel, lepd meg őket egy kis ajándékkal: szervírozd nekik az ételt egy színes frizbi tálcán!
   2015-08-02    Tippek
Kis ötletek nagy sikerhez. 3. rész
Az online vállalkozások többsége úgy gondol a márkaépítésre, mint valami kiváltságra, ami csak a nagyobb cégeknek megengedett játékszer. Pedig a kisvállalkozóknak is van rá lehetőségük!
   2015-07-27    Tippek
Kis ötletek nagy sikerhez. 1. rész
Az embereknek gyakran van szükségük vízvezeték szerelőre, villanyszerelőre, bevásárlási segítségre, vagy akár jogi tanácsadásra hétvégén… és ilyenkor sokkal többet ki is fizetnek egy-egy szolgáltatásért.
   2015-07-25    Tippek
Légy következetes abban, hogy mit tartalmazzon a stratégiai marketingterved
Habár üzleti tervekről már többször volt szó, de a témát újból és újból körbe lehet járni különböző szempontok szerint. Most a stratégiai marketingtervről lesz szó bővebben.
   2015-06-22    Marketing
Mit akarunk? Pénzt! Mikor akarjuk? Most!
Honnan lesz pénzem? Hitel? Kockázati tőke? Saját tőke? Közösségi finanszírozás? Ezekre a kérdésekre adunk választ ebben a cikkben!
   2015-05-05    Pénzügyek