Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kiváló lehetőség a startupok számára a MasterCard Start Path programja

  •  Aktuális
  • 2015-09-14 12:50:00
  • Sajtóközlemény
Elindult a MasterCard Start Path Global
A MasterCard bejelentette, hogy elindítja a startupoknak szóló „Start Path Global” programját, így segítve azokat a globális megoldásokat kereső vállalkozásokat, amelyek gyorsan bővítenék üzleti tevékenységüket. Az egyedülálló hat hónapos partnerségi programmal a MasterCard a már meglévő startup kezdeményezését terjeszti ki. A Start Path mostantól Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában és Latin-Amerikában is elérhető.

 

A Start Path Global cégre-szabott megoldást jelent az induló vállalkozásoknak. A programban való részvételhez a startupoknak nem kell költözniük, nincs szükségük saját tőkére, közvetlenül elérhetnek több mint 60 MasterCard szakértőt, pilot lehetőségekhez jutnak a MasterCarddal és a MasterCard partnereivel, és megkapják a programban létrehozott szellemi tulajdont.

 

Az új, kibővített program - amely a magyar vállalkozások számára is kiváló lehetőség - a MasterCard Start Path korábbi projektjeire épít. Az elmúlt 18 hónapban több mint negyven, a kereskedelmi megoldások következő generációján dolgozó startup jutott különböző működési támogatásokhoz, együttműködésekhez, illetve befektetésekhez, köztük az Nymi, ZenCard, BillHop és Gone vállalatok is.

 

"A Start Path összeköti a megfelelő partnereket és startupokat, így együtt építhetik a kereskedelem jövőjét." - mondta Stephane Wyper, a MasterCard Start Path globális vezetője. "A program kiterjesztésével még több induló vállalkozást szólíthatunk meg és segíthetünk hozzá a sikerhez."

 

A startupok a Start Path partnerekkel, vagyis a banki, kiskereskedelmi, és a technológiai szektor több mint húsz vezető vállalatával is kapcsolatba léphetnek, többek között a Rakuten, a Samsung Card, a TSYS, a Target, a Bank of Montreal, és a Santander Innoventures cégekkel. A partnerek gondosan kiválasztott MasterCard ügyfelek, akik segítségével a startupok bepillantást nyernek az egyedi technológiák világába, és tesztelhetik a fejlesztéseiket. 

 

"A MasterCard Start Path keretein belül olyan induló vállalkozásokkal ismerkedünk meg, akik tudhatják a választ a világkereskedelem kritikus kérdéseire." - mondta Mariano Belinky, a Santander InnoVentures ügyvezető partnere. "Azok a cégek, akik a Start Path programban részt vettek, minden bizonnyal jól felkészültek, már bizonyítottak, és készek piacra lépni. Éppen ilyen ambiciózus startupokkal szeretnénk találkozni. "

 

 

Hogyan lehet pályázni?


A MasterCard Start Path program nyitott valamennyi nem amerikai székhelyű startup részére, akik megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

·         Olyan megoldást kínál, ami már elérhető a piacon;

·         Már meglévő, tapasztalt csapattal rendelkezik;

·         Jelentős piaci lehetőséget céloz meg a lakossági és pénzügyi technológiai területen;

·         Kimutatható előnnyel rendelkezik a versenytársakkal szemben;

·         „Seed” vagy „A sorozatú” befektetését a közelmúltban biztosította.

 

Legfeljebb 18 ígéretes indulót kérnek majd fel arra, hogy mutassa be a kereskedelmi megoldását a MasterCard Start Path csapat előtt Londonban 2015. október 27-én és 28-án. Közülük hat-nyolc cég kerül be a november elején induló új Start Path osztályba. Az osztály tagjai részt vehetnek az első Path Global Partner Summit rendezvényen is, amelyet Berlinben tartanak november 16-án és 17-én.

 

A MasterCard Start Path-ról

A MasterCard Start Path egy globális kezdeményezés, amely az innovatív startupokat segíti a kereskedelmi megoldások következő generációjának kifejlesztésében.

 

A Start Path 2013 végén jött létre azzal a céllal, hogy biztosítsa a startupok előrejutását. A startupok fejlődésükhöz használhatják a MasterCard globális szakértői tudáshálózatát, kapcsolatba léphetnek a MasterCard ügyfeleivel és a partnereivel, valamint a MasterCard megoldásait használva újíthatnak.

A MasterCard Start Path-ról további információ: http://www.startpath.com/.

Twitter: @MAstartpath.

 

A MasterCard-ról

MasterCard (NYSE: MA), az egyik globális piacvezető fizetési és technológiai vállalat, mely jelenleg a világ leggyorsabb feldolgozó hálózatát üzemelteti, összekötve fogyasztókat, pénzintézeteket, kereskedőket, kormányokat és üzleti vállalkozásokat több mint 210 országban világszerte. A MasterCard termékei és üzleti megoldásai könnyebbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a mindennapi kereskedelmet, a vásárlást, az utazást, az üzleti tevékenységet, valamint a pénzügyek intézését.

További információ: www.mastercard.com

Twitter: @mastercardnews, @mastercardhu

Megosztás