Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Legyen főnök Floridában!

  •  Aktuális
  • 2015-05-24 14:35:00
  • uzletresz.hu
Bárki számára elérhető befektetési lehetőségekről tart konferenciát a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara, ahol Te is megtalálhatod a számításod.

Vágytál már arra, hogy a nyár örökké tartson? Florida az Amerikai Egyesült Államok 4. legerősebb gazdaságaként stabil befektetési lehetőségeket biztosít a föld teljes éves GDP termelésének 21 százalékát kitermelő országban. Így nem csak nyaralni, hanem vállalkozni is érdemes lehet a Napfény Államában, Miami, Orlando és Sarasota pezsgő világában. Főleg, hogy most egy igazán tapasztalt partner is segíthet a zökkenőmentes elindulásban.

 

Segítenek a céljaid elérésében

Azok, akik gondolkodtak már a külföldre költözésen tudják, hogy még a megfelelő nyelvismeret mellett is embert próbáló feladat egy ismeretlen ország szokás és jogrendszerében tapasztalat nélkül eligazodni. Az üzleti életben sikereket elérni kapcsolatok nélkül pedig ennél is bonyolultabb.

Ezekre a problémákra kínál megoldást a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara amely június 15-17. között ingyenesen látogatható - csupán regisztrációhoz kötött - szemináriumán változatos előadások keretében mutatja be az amerikai vállalkozásindítás, cégvásárlás, valamint ingatlanvásárlás lehetőségeit az érdeklődőknek. A megbízhatóságra az olyan kiemelt partnerek, mint a Bank of America jelentik a garanciát, de a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is a szervezet mögé állt a Krisztina körúti székházában adva otthont a rendezvénynek.

 

Éld meg gondtalanul az álm​aid

Az Egyesült Államokban való letelepedés és munkavállalás legsarkalatosabb pontja egyértelműen a megfelelő típusú vízum megszerzése. A munka miatti bevándorlóknak nem elég a könnyített vízumregisztrációt kérvényezniük, hanem személyes elbeszélgetés során, számtalan szempontot figyelembe véve kell bizonyítsanak az ügyintézőknek. A szervezet éppen ezért kiemelt fontosságúnak tartja, hogy hatékonyan segítse a megfelelő beutazási engedély megszerzésének elintézését. Cégalapításnál és cégvásárlásnál az ügyfél kérésére kezdeményezik azokat a folyamatokat, melyek megkönnyíthetik a zöldkártyához jutást is.

 

További Információkért kattints!

Megosztás