Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Napos oldal

  •  Sikersztorik
  • 2015-05-26 13:50:00
DaveEnergy
Az emberek nagyon pozitívan állnak a megújuló energiák hasznosításához. Egyre többen látják, hogy mennyire gazdaságosak és jól működnek. Vállalkozásunkkal fel szeretnénk mindezekre hívni a figyelmüket.

Miért akartál vállalkozó lenni, hogyan jött az ötlet, hogy megalapítsd a DaveEnergy nevű cégedet?

Nagyon fontosnak tartom a környezetünk védelmét. Jelentős káros anyag kibocsátásától óvhatjuk meg a Földet. Ezért is gondoltam, hogy megújuló, alternatív energiaforrások felhasználásával szeretnék foglalkozni. A másik tényező pedig az volt, hogy a megújuló energiákkal működő berendezésekkel, eszközökkel energiát takaríthatunk meg. Ebből az következik, hogy jóval kevesebbet kell fizetnünk, ha ilyen rendszereket használunk.

Az emberek nagyon pozitívan állnak a megújuló energiák hasznosításához. Egyre többen látják, hogy mennyire gazdaságosak és jól működnek. Vállalkozásunkkal fel szeretnénk mindezekre hívni a figyelmüket.

Röviden ismertetnéd, milyen szolgáltatásokkal várod az ügyfeleidet?

Megújuló, alternatív energiaforrások felhasználásával, energiatakarékos megoldásokkal  foglalkozunk: napelem, napkollektor, LED világítás, hőszigetelés, szélgenerátor, hőszivattyú.

Megújuló energiaforrásokkal foglalkozó vállalkozásunk arra szakosodott, hogy a megfelelő konstrukció kiválasztásán át egészen a kivitelezésig levegyük a terheket megbízóink válláról.

Szolgáltatásaitok közül, melyiket emelnéd ki és miért?

A napelemes, napkollektoros rendszereket emelném ki. A megtérülési idők jelentősen lecsökkentek. A mindennapi élethez nélkülözhetetlen a Nap. Úgy gondolom, hogy a napelemes rendszerek választása az elektromos áramfogyasztásunk teljes kiváltására kiváló választás lehet minden család, vállalkozás számára. Napkollektorokkal pedig a használati meleg vízfogyasztásunkat tudjuk kiváltani hatékonyan.

A LED világítást is kiemelném, mert legtöbb esetben csak egyszerű cseréről van szó. A meglévő fényforrásokhoz képeset sokkal hosszabb az élettartamúak és az élettani hatásúk pozitív.

Cégetek munkavégzése régiós vagy országos lefedettségű?

Egyelőre a Nyugat-Magyarországi régióban vagyunk jelen. Főként Vas megyében és Győr-Moson-Sopron megyében tevékenykedünk.

Hogyan állt össze a munkahelyi csapatod?

A munkatársak szempontjából vállalkozásunknál az volt a lényeg, hogy szakmabeli, ambiciózus, agilis, kitartó embereket találjunk a csapatunkba.

Mit javasolsz azon vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, akik környezettudatos épületgépészeti felújítást terveznek, mi legyen az első lépéseik?

Mindig szakemberrel egyeztessenek először. Soha ne álljanak neki saját maguk szakértelem nélkül a munkának. A rendszerek kiválasztását és telepítését csak hozzáértőkre bízzák.

Hogyan látod a cég jövőjét 2-3 év múlva?

Stabilan jól működő vállalkozás, remélhetőleg már országszerte és határon túli megrendelésekkel.

Mit javasolsz egy kezdő vállalkozónak a vállalkozásának sikeres működtetéséhez?

Először tájékozódjanak arról, amivel foglalkozni szeretnének. Ehhez szerezzenek megfelelő képesítést. Merjenek kérdezni. Kitartóak legyenek, és a legfontosabb, higgyenek magukban.

 

Horváth Dávid /ügyvezető/

www.daveenergy.hu  

Megosztás