Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Négy tipp a praktikusabb környezetért

  •  Lifestyle
  • 2015-07-29 10:10:00
  • http://www.kinnarps.com/hu/hu/Hirek/Blog/Four-tips-for-a-smarter-environment/
Irodai környezetben még az apróbb változtatások is sokat számíthatnak: elégedettebbé tehetik a munkatársakat, és hatékonyabb lehet a munkavégzés.

Az alábbiakban olvasható négy praktikus és egyszerű tipp, amelyet mi, a Kinnarps munkatársai örömmel osztunk meg Önnel. Olvasson tovább, és merítsen belőlük inspirációt!

1. A zajszint sok munkahelyen állandó zavaró tényező. Valaki túl hangosan hallgat zenét, más pedig folyton a mobilján beszél. Erre talán megoldást jelenthetnek a megfelelő hangelnyelők vagy térelválasztók. A következő irodai megbeszélésen szánjon pár percet arra, hogy felvázoljon egy irányelvet, amelyhez mindenki tarthatja magát.

2. A jó világítás szükséges a koncentrációhoz és ahhoz, hogy a munkavállaló elégedett legyen. Mégis sok munkahelyen elhanyagolják ezt a tényt. Pedig megéri az úgynevezett CFL izzókba fektetni. Energiatakarékosak, ráadásul ezek hasonlítanak legjobban a természetes fényhez. 

3. Fájó nyak, fejfájás és problémás hát. Önnek is ilyen panaszai vannak egy hosszú munkanap végén? Ellenőrizze az összes munkaállomást ergonómiai szempontból. A székek megfelelően vannak beállítva? Itt az ideje állítható magasságú asztalokat venni? Ne hanyagolja el az alkalmazottak közérzetének kérdését – ez a hiba további költségekhez vezethet.

4.  De komolyan, tényleg jó ötlet a nyomtatót egy szekrénybe tenni? Vagy a fénymásoló miért a tárgyalóteremben van felszerelve? Más szavakkal: Az irodai környezetben minden a céljának megfelelően van kialakítva? Csapatként fordítsanak egy kis időt és energiát a funkcionális munkahely kialakítására.

 

Forrás: kinnarps.com 

 

Megosztás
A saját életed a tiéd! Te döntesz mindenben!
A saját életünket akkor tehetjük sikeressé, ha saját magunk irányítjuk és saját magunk is éljük azt. Elménk mindannyiunkat képessé teszi arra, hogy saját gondolataink és elképzeléseink szerint irányítsuk az életünket.
   2015-10-11    Lifestyle
Így szabadulj meg a bűntudattól 4 lépésben!
A bűntudat gát a boldogság útjában. Szabaduljunk meg tőle! Négy lépés és menni fog!
   2015-10-11    Lifestyle
4 egyszerű tuti tipp, hogyan lehetsz sikeres üzletember
Szeretnél egy nyereséges cég vezetője lenni? Szeretnél sikereket elérni az üzleti életben, ki szeretnéd vívni a konkurenciád irigységét? Gazdagságra, sikerre, jólétre vágysz? Ha igen, fogadd meg tanácsainkat!
   2015-10-01    Lifestyle