Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Női Kiválósági Díj - újabb példakép kerestetik

  •  Pályázz!
  • 2013-08-26 10:45:00
Negyedik alkalommal hirdeti meg Női Kiválósági Díját a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara, ezúttal Eredményes Női Vállalkozók alcímmel. Olyan sikeres vállalkozónőket keresnek, akik példaképek lehetnek mások számára.

A zsűri a siker kulcsát jelentő „bizonyos pluszt” kutatja, legyen az innovatív gondolkodás, dinamizmus, kitartás, felkészültség vagy épp magabiztosság. A jelöléseket 2013. október 1-ig várják minden olyan eredményes női vállalkozóra, akik méltóak lehetnek a díjra. Nincs megkötés, bármilyen területen elért vállalkozói siker alapján érdemes jelölni és bárki állíthat jelöltet.

 

Heal Edina, a zsűri elnöke elmondta: „A Női Kiválóság Díj nem „karrier-díj”, hanem elismernivaló, követendő emberi, női értékek, magatartásformák, életstílus, életvezetés komplex értékelése.”

„2010 óta több mint 150 hölgyet jelöltek az AmCham Női Kiválósági Díjra munkatársak, barátok, mert életüket, teljesítményüket elismerésre méltónak gondolták. Az idén, reményeink szerint ez a szám növekedni fog, és még több inspiráló történetet ismerhetünk meg” –  mondta Mayer Zsolt, a zsűri tagja, a Mars Magyarország munkatársa, a rendezvény egyik  fő támogatójának képviselője. A Díj ötletét 2010-ben a hongkongi AmCham és az ottani Morgan Stanley hasonló közös programja adta. Fogarasi Norbert, a budapesti Morgan Stanley iroda vezetője elmondta: „A fő különbség a magyar és a hongkongi program között az, hogy mi nem pusztán az üzleti sikerekre fektettünk hangsúlyt, hanem a teljes embert, életutat és harmóniát díjazzuk.”

A Díjra 2013. október 1-ig lehet hölgyeket jelölni. További információért kérjük, látogasson el a www.noikivalosag.hu címre.

A győztest 2013. november 14-én délután, a Hetedik AmCham Esélyegyenlőségi Konferenciát követően hirdeti ki a zsűri a Budapest Marriott szállóban. További információért és interjúlehetőségért kérjük, keresse Juhász Zsófiát, az AmCham Marketing és Kommunikációs vezetőjét (telefon: +3614282085, e-mail: zsofia.juhasz@amcham.hu vagy Dobozy Rózsát, a Díj kommunikációs partnerének, a Hill+Knowlton budapesti irodájának senior tanácsadóját (telefon: +36306958869 e-mail: rozsa.dobozy@hkstrategies.com)


Az AmCham-ről: Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) egy kormányzattól és politikától független civil szervezet, amely közel 400 tagvállalat érdekeit képviseli immár 24 éve. Az AmCham célja, hogy az amerikai és a nemzetközi üzleti élet vezető képviselője legyen Magyarországon, valamint hogy hozzájáruljon az ország nemzetközi versenyképességének javulásához. A Kamara tevékenységének három fő pillére: a csoportos érdekképviselet, rendezvények szervezése és a szolgáltatások. Az érdekképviselet szakmai hátterét az AmCham-en belül működő 14 szakbizottság adja, többek között adó, egészségügy, informatikai, HR, munkaerőpiac és oktatás, törvényhozás és felelős vállalatirányítás témában. A vállalatok szakértői a bizottsági fórumokon közös állásfoglalásokat, tanulmányokat dolgoznak ki, amelyeket a Kamara átnyújt a törvényalkotóknak vagy a kormányzatnak. Ennek az átfogó, csoportos érdekképviseletnek része az esélyegyenlőség fontosságának napirenden tartása is. A témát a kamarai tagvállalatok is kiemelten kezelik, mivel a 23 országot képviselő tagság többségénél a globális CSR tevékenység egyik sarkköve, sőt, azon túlmutató programja, a vállalatirányítás elidegeníthetetlen része az egyenlő munkavállalási feltételek megteremtése.

További információért látogass el a www.amcham.hu címre.

Megosztás