Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Nyitnál éttermet a Duna-parton? Most kapsz hozzá 40 ezer dollárt!

  •  Pályázz!
  • 2015-06-03 08:05:00
Csak a fontosabb számok: 40 ezer dollár támogatás, 110 négyzetméteres helyiség, 2 hét még. Szóval, ha nyitnál egy éttermet a korzón, akkor gyerünk, vágj bele és pályázz!

A Budapest Marriott Hotel egy Duna-korzóra nyíló, most üres helyiségét akar élettel megtölteni. Ehhez „Vágj bele életed vállalkozásába!” néven indított pályázatot május végén. Az ún. Canvas üzleti modell keretében (amit eddig csak a lánc dolgozóinak szántak) vendéglátói tapasztalattal rendelkezőket várnak, akik eddig anyagi forrás hiányában nem tudták megnyitni álmaik helyét. A hotellánc egy 110 négyzetméteres helyiséget biztosít, és az ötlethez 40 ezer dolláros támogatást ad.

A pályázóknak, akik nevezhetnek önállóan, vagy csapatban, már csak két hetük van arra, hogy részletes vendéglátóhelyre szóló koncepciójukat – beleértve többek között az üzleti tervet, az étlap és design elképzeléseket – kidolgozzák, és feltöltsék a pályázati honlapra. A koncepció eredetiségét, a benne rejlő üzleti potenciált és a megvalósíthatóságot figyelembe véve, a hotel menedzsmentje és az anyavállalat képviselői kiválasztják a legjobb öt pályázatot, melyek ezt követően a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatójával és neves, a hazai gasztronómiai életet meghatározó szakembereivel felálló zsűri elé kerülnek. A döntőbe jutott pályázóknak, Rick Enders mellett, Mautner Zsófia és Jókuti András gasztrobloggerek, illetve a Bock Bisztró séfje, Bíró Lajos előtt kell bizonyítaniuk rátermettségüket a leendő étteremben június 23-án és 24-én, az úgynevezett cook-off-okon. A két nap során a döntősök bemutatják koncepciójukat, és elkészítik tervezett éttermük egy-egy ételét is. A zsűri a koncepciót és az ételt a helyszínen értékeli, majd másnap, június 25-én, győztest hirdet.

„A Vágj bele életed vállalkozásába!” pályázat honlapja a www.canvas-startup.com címen érthető el.

Megosztás