Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Online vállalkozás

  •  Webes varázslatok
  • 2016-02-28 14:40:00
valós eredmények?
Aki online vállalkozás üzemeltet vagy pedig fizetést is biztosító blogot (esetleg vlogot) ír, készít, bizonyára már megtapasztalta, milyen nehéz elmagyarázni egyes embereknek az online piac működését, illetve az adott munka mikéntjeit.

 

Bár egyre nagyobb fejlődésen mennek keresztül, az ilyen típusú cégek még mindig újszerűnek számítanak. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány tippet, melyek segítségével a szokásos „És mit dolgozol?” kérdésekre legközelebb már remélhetőleg könnyebben tudunk majd válaszolni.

 

1. Vegyük komolyan a vállalkozásunkat – és magunkat!

Ha komolyan vesszük magunkat, és azt, amivel szeretünk foglalkozni, több önbizalommal tudunk majd beszélni a témáról, és nehezebben jövünk zavarba a már ismert kérdésektől. Nem is beszélve arról, hogy ha magabiztosan tudunk beszélni, az emberek sokkal inkább elfogadják a mondanivalónkat is.

 

2. Egy zseniális ötlet

Amire vállalkozások esetén elsősorban és leginkább szükség van, egy jó ötlet, vagyis egy olyan termék, amely újszerű és egyben a vásárlók igényeinek felel meg, tehát egy korábban létező piaci űrt tölt be.

 

3. Pozitívan befolyásolni mások véleményét

Ahelyett, hogy üzletünk jelenlegi helyzetéről beszélnénk, inkább térjünk át arra, hogy hol képzeljük el vállalkozásunkat 5 év múlva. Egy kidolgozott fejlődési tervvel minden bizonnyal elnyerhetjük mások tiszteletét.

 

4. Tények

Érdemes lehet megemlíteni néhány statisztikát, valamint ismertebb példát az online vállalkozások sikerével kapcsolatban, így azok számára is hitelesnek fog tűnni a munkánk, akik nincsenek tájékozódva a területen.

 

Sikeres on-line vállalkozásra fel!

Megosztás