Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Pályázatot nyertél? Most lesz igazán sok dolgod! 2.rész

  •  Pályázz!
  • 2015-06-15 17:00:00
  • Gajdos Attila
A második részben továbbra is Gajdos Attila szakértő válaszol a TÁMOP 2.3.6.B – Vállalkozz Itthon!- Fiatalok vállalkozóvá válásához kapcsolódó kérdésekre

1.A fotódokumentációt, a "C" típusú táblát, illetve az 5 piaci kapcsolatot, 500.000 Ft árbevételt hol és mikor kell majd igazolni?

Válasz: A nyilvánosság biztosítását a projekt fizikai befejezéséig kell megvalósítani, mint pl a honlapon való megjelenés, fotódokumentáció, C tábla, sajtóközlemény kiküldése, térképtér feltöltés. Magát a fotódokumentációt, a táblákról készített fotókat, a sajtóközleményt legkésőbb a záró kifizetési kérelemben kell az online elszámolásban rögzíteni. Az 5 kialakított piaci kapcsolatot a projekt fizikai befejezéséig kell elérni. Igazoló dokumentumok: szerződések, együttműködési megállapodások, megrendelők. Az 500 000 Ft-os árbevételt csak az első projekt fenntartási jelentésben kell igazolni.

2.Kell-e „D” típusú táblát elkészíteni?

 

Válasz: D tábla nem kötelező.

 

3.Mit jelent a piaci kapcsolat indikátor?

 

Válasz: A pályázó más piaci szereplőkkel való együttműködése.

 

4.Melyik arculati formát kell használni? USZT, vagy Széchenyi 2020 arculat?

Válasz: Széchényi 2020!

 

5.Hányszor érdemes Kifizetési Igénylést beadni?

 

Válasz: Kettő kifizetési kérelem mindenképpen ajánlott. Az 1. lehet a megvalósítási időszak felénél, a 2. pedig lehet a záró kifizetési kérelem. Érdemes az előleget is lehívni, a kezdeti likviditási gondok elkerülése miatt. Természetesen több kifizetési kérelmet is be lehet nyújtani, ez általában az adott pályázó likviditásától függ.

 

6.Laptopot szeretnék vásárolni, kérdésem az lenne hogy van e nettó felső határ az áránál?

 

Válasz: Van felső határ, amely hordozható számítógép (operációs rendszerrel együtt) esetében – maximum bruttó 200 000 Ft/db.

 

Válaszadó:

Gajdos Attila

info@sikerespalyazatiras.hu

ugyfelszolgalat@vallalkozzitthon.hu

 

Megosztás
Pályázatot nyertél? Most lesz igazán sok dolgod! 3.rész
A harmadik részben továbbra is Gajdos Attila szakértő válaszol a TÁMOP 2.3.6.B – Vállalkozz Itthon!- Fiatalok vállalkozóvá válásához kapcsolódó kérdésekre!
   2015-06-25    Pályázz!
Pályázatot nyertél? Most lesz igazán sok dolgod!
Megérkezik a nyertes pályázati értesítő, jöhet az ünneplés? Koránt sem! Ilyenkor szembesülünk azzal, hogy a pályázatíró hátradőlve magára hagyott minket és ott állunk tanácstalanul, nem tudjuk mi a feladatunk, hogyan jutunk pénzügyi forráshoz.
   2015-06-11    Pályázz!