Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Pályázz, ne keress kibúvókat!

  •  Pályázz!
  • 2015-06-12 18:10:00
Itt az idő
Ahogy ígértük, itt az első hosszabban kifejtett pályázati felhívás. Mivel várható, hogy mostantól folyamatosan jelennek meg új kiírások, mi is mindenről tudósítunk Titeket. Kérdezni szabad az oldalon, sőt szeretnénk, ha érdeklődnétek!

Amennyiben már vállalkozol és kapacitásnövelésben gondolkodsz, akkor itt egy remek alkalom, hogy pénzügyi lehetőségeidet szinte megduplázd, hiszen a GINOP 1.2.1-15 néven futó pályázat anyagi forrást biztosít arra, hogy mikro-, kis- és középvállalkozások a gyártáshoz kapcsolódó, új termelő eszközt szerezzenek be.

A projekt kapcsán 250-500 db szerencsés vállalkozás esélyt kap arra, hogy saját forrásaikat régiójuktól függően 35-50%-ig kiegészítsék, és ezáltal fontos, akár életbevágó fejlesztéseket is elvégezhessenek úgy, hogy előlegként lekérhető a támogatás 50%-a is ( legfeljebb 100 millió Ft lehet). Fokozható a dolog még azzal, hogy biztosíték sem szükséges a projekthez, ha a pályázó rendelkezik egy lezárt teljes üzleti évvel és szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban.

Az elszámolható költségek közt megtalálható például az új termelő eszköz működtetéséhez szükséges infrastrukturális és ingatlan beruházás; az új termelő berendezés működtetéséhez szükséges információs technológiafejlesztéshez kapcsolódó hardverek és szoftverek beszerzése; illetve támogatható tevékenység az gyártáshoz kapcsolódó, új termelő eszköz beszerzése, vagy az új gyártási folyamat során az anyagmozgatáshoz, a raktározáshoz és a csomagoláshoz kapcsolódó új eszköz beszerzése is

Hogy van-e buktató? Mint mindennek, ennek is lehetnek nehézségei, hiszen három évig fenntartási kötelezettséged van; illetve vállalások vannak tájékoztatás, esélyegyenlőség és környezetvédelem területén.

Ennyi. Azért ez minimum tűrhető, nem?

Amennyiben többet szeretnél tudni a pályázatról, akkor azt ITT megtalálod.

Megosztás