Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Pénteki munkarend szombaton

  •  Aktuális
  • 2015-08-06 11:45:00
  • Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-budapesti, Kelet-budapesti, Dél-budapesti és Pest Megyei Adóigazgatóságainak ügyfélszolgálatai az augusztus 21-ei munkanap áthelyezése miatt 2015. augusztus 8-án (szombaton) a pénteki munkarendnek megfelelően működnek.
Azaz a fővárosi központi ügyfélszolgálatok és kirendeltségek 8.15-től 11.30 óráig fogadják az ügyfeleket, a Pest megyei kirendeltségek pedig zárva lesznek.
 
A Budapest XIV. kerület Gvadányi utca 69. szám alatt található épület felújítása miatt a Kelet-budapesti Adóigazgatóság központi ügyfélszolgálata a XIV. kerület, Fogarasi út 3. szám alatt áll az adózók rendelkezésére.
 
Az adott napon a NAV Általános Tájékoztató Rendszere (TCC – Telefon: 06-40/42-42-42), valamint Ügyféltájékoztató és Ügyintéző Rendszere (ÜCC – Telefon: 06-40/20-21-22) szintén a pénteki rend szerint, 8.30-tól 13.30 óráig fogadják az ügyfelek hívásait.
 
A fővárosi és Pest megyei ügyfélszolgálatokról és ügyfélfogadásról szóló bővebb információ a www.nav.gov.hu weboldal „Ügyfélszolgálatok” rovatában a Közép-magyarországi Régióra kattintva található.)
 
 
 
 
                                                                                                                               Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága
Megosztás