Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Sikeres vállalkozó leszel?

  •  Aktuális
  • 2014-11-11 15:10:00
Ha igennel válaszoltál, akkor már megtetted a legelső lépést!

Az elejétől hinned kell magadban és a céljaidban, akkor is, ha kudarcok érnek, és akkor is, ha mások kételkednek benned. 

Vállalkozóként a saját kezedbe veheted az életed! Ha saját vállalkozásod van, akkor mindig van állásod. Tőled függ, hogy mit, mennyit és kinek dolgozol. Mindig értéke lesz annak, amit csinálsz, és a munkád során biztosan azzal foglalkozhatsz, amihez értesz, és amit szeretsz csinálni. Érdemes lesz keményen dolgoznod, és mindent meg fogsz tenni azért, hogy még sikeresebb legyél. Vállalkozóként a jövőd csakis tőled függ! Ha szorgalmas vagy, ha folyamatosan képezed magad, ha építed a kapcsolatokat, akkor el fogod érni a céljaid, sikeres leszel!

 

Ezekre biztosan szükséged lesz!

Ambíció
A legfontosabb az elhatározás. Tűzz ki célokat és ne félj elérni őket, válassz egy utat és indulj el! Ha megvalósítottad az álmaid, álmodj újakat!
 

Ötlet
Sajnos nincs recept. Gondolkodj el, hogy mivel foglalkoznál szívesen, mi lehet igény a piacon, mi az, amire még más nem gondolt, vagy amit Te sokkal jobban csinálnál. 
 

Tudás
Hiába akarod, tudnod is kell. A vállalkozásvezetés egy szakma, amelybe bele lehet tanulni. A Vállalkozz Itthon! képzésein keresztül megszerezheted mindazt, amire a magabiztos induláshoz szükséged lehet.
 

Tapasztalat
A tapasztalat a legnagyobb kincs, amit csak hosszú évek alatt tudsz megszerezni. 
 

Kitartás
Ha nehézségekkel találkozol, ne gondold meg magad és ne torpanj meg! Az akadályokat tekintsd kihívásoknak és minden egyes megoldást egy-egy győzelemnek.
 

Tőke
Az induláshoz mindenképpen szükség van anyagi befektetésre, például eszközökre, könyvelőre, bérekre és egyéb költségekre. Kövesd honlapunkat, így a továbbiakban Téged is tájékoztatni tudunk szolgáltatásainkról, az induló újabb pályázati lehetőségekről, uniós és hazai finanszírozású támogatási formákról, illetve más finanszírozási lehetőségekről.
 

Kapcsolatok
Partnerekre, beszállítókra, alvállalkozókra neked is szükséged lesz. Együtt mindig könnyebb!
 

Nyitottság
Mindig legyél nyitott a vállalkozásoddal új piacok, új együttműködések, új marketing megoldások vagy új üzleti lehetőségek felé.
 

Döntés
Vállalkozóként kulcsfontosságú a határozottság, hiszen sokszor fogsz meghatározó döntéshelyzetbe kerülni.


Magatartás
Cégvezetőként az egyik legfőbb erény az emberség és a korrekt üzleti magatartás.

 

Egy vállalkozás elindítása nem egyszerű. Ha a véletlenre bízod az eseményeket, vagy ha a fentiek közül túl sok hiányzik, nagy lesz a kockázata, hogy nem úgy fognak menni a dolgok, ahogy elgondoltad. A Vállalkozz Itthon! célja a Te sikered. Ezért olyan szolgáltatásokat kínálunk Neked, melyekre a vállalkozásod elindításhoz, vezetéséhez és fejlesztéséhez szükséged lesz.

Ha regisztrálsz a honlapunkon, akkor megszerezheted azokat a vállalkozói kompetenciákat, mellyel a már tapasztalt és sikeres vállalkozók rendelkeznek. A vállalkozói ötletedből a segítségünkkel piacképes üzleti tervet készíthetsz. Ha nincs elég kezdőtőkéd, tájékoztatunk az aktuális forrás vagy pályázati lehetőségekről. Ha a vállalkozás során megbízható könyvelőre vagy más szakemberre van szükséged, ajánlunk neked. Amennyiben csak tanácsokra van szükséged, kollégáink és mentoraink állnak a rendelkezésedre. Ha kapcsolatokat, üzleti partnereket keresel, akkor is fordulhatsz hozzánk, hiszen országos hálózatunk több ezer fiatal vállalkozót ölel fel.

Indulj el! 
Vállalkozz most! 
Vállalkozz Itthon!

Megosztás
Sikeres vállalkozó akarsz lenni? Akkor figyelj!
Leendő, vagy kezdő vállalkozóként mindenkinek szüksége van olyan tippekre és megerősítésekre, amelyek pozitív irányt mutatnak a vállalkozás rögös útján.
   2015-09-21    Vállalkozz!
6 lépés a sikeresebb helyi vállalkozáshoz!
Hogyan lehet a cégem sikeresebb? Hogyan tudnék növekedni? Hogyan tudnék több ügyfelet szerezni a környékről? Mitől lesz egy cég piacvezető? Ha ezek a kérdések felvetődtek már benned, akkor az alábbi, Richard Branson tollából származó írás neked szól…
   2015-09-17    Tippek
Üzleti terv egy hétvége alatt? Simán!
Álmaid eléréséhez a legfontosabb, hogy egyáltalán belekezdj. Ahhoz, hogy belekezdj, az első lépés az olyan tökéletesen hozzád illő üzleti terv megtalálása, amelyen keresztül élvezed a mindennapi teendőidet, miközben a pénzügyi céljaidat is el tudod érni!
   2015-03-13    Vállalkozz!