Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Silicon Valley utazás és egyhetes boot camp az OpenAxel startup versenyének a díja

  •  Aktuális
  • 2015-10-26 09:15:00
Sikeres digitális startup vagy? Úgy érzed, hogy egy nemzetközi versenyben is megállnád a helyed? Egy egyszerű kérőív kitöltésével, hosszas adminisztrációtól mentesen pályázhatsz most az OpenAxel nemzetközi Startup versenyen, amelynek fődíja egy kaliforniai utazás: tanulás, tapasztalat, kapcsolatépítés, kikapcsolódás!

 

Az OPENAXEL startup verseny a 30 legígéretesebb európai digitális startup-ot keresi, amelyet az IVSZ, és nemzetközi partnerei hirdettek meg. A verseny első 30 helyezettje equity-free támogatásban részesül, míg a kilenc legsikeresebb résztvevő további személyre szabott díjazást kap. A pályázatok beküldésére 2015. október 30-ig van lehetőség a www.openaxel.com oldalon keresztül.

 

A nyeremények közül kiemelendő az egyhetes üzleti boot camp Silicon Valley-ben, a világszínvonalú mentoring lehetőségek, top CEO-k coachingja, bemutatkozási lehetőség digitális fókuszú nagyvállalatok és befektetők előtt, és végül, de nem utolsó sorban kiemelt megjelenési lehetőség Európa legjelentősebb releváns rendezvényein.

 

Az első OpenAxel startup versenyre több, mint 40 magyar startup pályázott és a nemzetközi megmérettetésben az elődöntő 12 startupja közé kettő, míg a végső nyertes kilenc startup közé végül egy magyar startup jutott be. Olvasd el az egyhetes Silicon Valley útról készült beszámolót és nyerj motivációt!

 

A jelentkezés egyszerűbb, mint valaha, ezzel is megkönnyítve és motiválva a magyar startupokat a jelentkezésre! A www.openaxel.com/contest oldalon pontos információ található a versenyről. A http://portal.openaxel.com/p/openaxel/ oldalon a regisztrációt követően mindössze néhány a team-re és a business-re vonatkozó kérdést kell megválaszolni a jelentkezéshez. A jelentkezés gyorsítása érdekében lehetőség van pl. a CrunchBase vagy egyéb hasonló adatbázisba már feltöltött profil linkjének megadására is.

 

A verseny az Európai Bizottság által támogatott OpenAxel projekt keretében kerül meghirdetésre.

 

További anyagok, amelyek még használhatóak

 

Megosztás