Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Soha ne add fel!!!

  •  Lifestyle
  • 2015-10-04 16:05:00
  • Rácz-Akácosi Attila
Honnan tudhatod biztosan, hogy ráleltél arra, amire rá kellett találnod? Fiatal koromban vonzott az olajipar, mindig is “fúrósnak” készültem. Aztán miután megszereztem a technikusi minősítést, nagyon gyorsan kiábrándultam az egészből…

 

Pár évvel később teológiai diplomát szerezve nem sok választott el a lelkészi hivatástól, de itt sem éreztem azt, hogy ez lenne az, amire az egész életemet fel tudnám tenni. Most azonban, ahogy írok, tudom mi a feladatom az életben, és próbálom leginkább azt tenni.

 

Logikus hát a kérdés: honnan tudhatjuk, hogy tényleg a helyes utat követjük?

 

1. Egy reggel arra ébredsz, hogy mióta csak megszülettél, “erre” készülsz.

Elhivatottságodra készített fel életed összes eddigi nehéz dolga, a megtett, és a meg nem tett dolgok is.

Akár belátod, akár nem, az élet folyamatosan egy különleges út felé próbál terelni. A sikerek, győzelmek, kudarcok, visszautasítások, csődközeli helyzetek, magánéleti válságok, és a legcsodásabb pillanatok is.

 

2. Titokzatos dolgok indultak útjukra.

Hívhatnád őket véletlen egybeesésnek is, de az, hogy pont időben jönnek és, hogy mennyire tökéletesen kivitelezettek, inkább csodaszámba tereli a történéseket.

A misztikus egybeesések a bizonyítékai annak, hogy valaki vezet a küldetésed alatt, és ha kell, hegyeket is megmozdít az érdekedben.

 

3. Intő jelek mutatják, mit kellene tenned.

Ha olyan útra léptél, amin nem kéne járnod, számtalan intő jellel találkozol. Célzások, akadályok, pénztelenség, csőd, bukás, érthetetlen elutasítások.

Mindaddig fog ez folyni, amíg nem veszed észre az egyértelmű jelzéseket, és nem hagyod magad a már felismert hivatásod felé vezetni.

 

4. Könnyedén veszed az akadályokat.

Az akadályok a növekedési folyamat részei is lehetnek, hiszen a rajtuk való áthaladás közben válsz belső hőssé. De honnan tudhatod, hogy nem csak letértél a jó útról?

Ha letértél az útról, a kihívások sora nem hagy alább, egyre erősebb küzdelmeid lesznek, és minden csak egyre rosszabb lesz. Szabad akaratod van, így ha fejjel akarsz menni a falnak, az is menni fog… De az világ megmutatja, melyik lenne a helyes irány.

Hidd el, ha rátérsz a saját ösvényedre, akkor az életedben újra a jó, felszabadító dolgok fognak megtörténni.

 

5. Fantasztikus támogatókra lelsz, épp amikor szükséged van rájuk.

Olyan emberek lépnek az életedbe, akiknek megvannak a megfelelő eszközeik arra, hogy téged támogassanak céljaid elérésében. Pont jókor, pont a jó helyen és pont a jó időben.

 

6. Az egészséged egyre jobb.

Miközben keresed a léted értelmét, javulásnak indulhat az egészségi állapotod. Egyre kevésbé fogod kívánni az egészségednek ártó élelmiszereket, növekszik a belső energiád.

Felfrissülsz, nem leszel annyira fáradékony, mint korábban, kevesebb fájdalommal küzdesz, és még a krónikus betegségeid is javulási szakaszba lépnek.

Andy Mackie-nek 59 éves korára már kilenc szívműtétben volt része, tizenötféle gyógyszert kellett szednie, de ezek mellékhatásai miatt abbahagyta azok szedését még úgy is, hogy az orvosok megjósolták az egy éven belüli halálát.

Andy úgy döntött, ha már neki úgy is mindegy, jó célra költi azt az összeget, amelyet gyógyszerekre szánt volna. Vásárolt 300 harmonikát, és egy teljes harmonika leckével együtt gyerekeknek ajándékozta azokat. A következő hónapban újabb 300 harmonikát vásárolt, és a következő tizenhárom évben is folytatta a sort, egészen a haláláig, és a teljes időszak alatt körülbelül 20 ezer harmonikát ajándékozott el.

 

7. A pénz miatt sem kell aggódnod.

Ha a helyes úton jársz, nem fogsz eladósodni és csődbe jutni, hanem mindig időben érkezik a szükséges pénzforrás.

 

8. Akkor is megvan a lelki békéd, amikor aggódnod kellene.

Sokan őrültnek fognak hinni, de a belső lángod továbbra is táplálni fog a célodhoz vezető úton. Nyugodt leszel, hiába mond mást a racionális elméd.

Ha összhangba kerülsz az elhivatottságoddal, a lelked boldog táncot jár majd, hiszen mindig is szeretett volna kibontakozni. Akkor is érzed a békét, amikor mások számára inkább káosznak tűnik minden.

 

9. Az univerzum vörös szőnyeget terít eléd.

Amikor a helyes vágányon vagy, az univerzum egy csomó dolgot eléd hozhat, ami az úton szükséges. Pont akkor kínál fel valaki egy számítógépet, amikor a tied tönkremegy, vagy akkor érkezik egy új megbízás, amikor éppen pénzre van szükséged.

Érzed, hogy támogatnak, és ettől még jobban szárnyra kapsz.

 

10. Azok találnak rád, akikre pont szükséged van.

Az elhivatottságod megtalálásához szükséged lesz olyanokra, akik bátorítanak és felemelnek téged, de egyet se félj! Amikor a cél felé menetelsz, megkapod a szükséges emberi támogatást is hozzá.

 

Felismertél akár egyet is a fenti megállapítások közül?

Ráleltél-e már az elhivatottságodra, vagy még kereső státuszban vagy? A világnak szüksége van Rád, csak keresd a jó irányt, legyél most akárhol is!

 

Sok sikert!

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

 

A kép forrása: Sikerrecept

Megosztás
9 tipp, ami milliomossá tesz
A kapitalizmus jól van, köszöni szépen, él és virul, és nem véletlenül. Alapvetően nem lenne gond sok pénzt keresni, csak az emberek lusták, nyafognak és kifogásokat keresnek. 10-ből 9 ember a gazdagsághoz vezető egyetlen útként a lottót jelölni meg, más alternatívát nem ismer. Ha...
   2015-10-29    Lifestyle
Rövid útmutató az élethez
Az élet nevetségesen bonyolulttá válhat, ha hagyod. Érdemes egyszerűsíteni. Nézz csak meg egy gömböt, hogy milyen egyszerű: egyetlen szabály alkotja csupán, és mégis tökéletesen “kerek az egész”.
   2015-10-25    Lifestyle
Az önfegyelem garantálja a sikert!
Önfegyelem nélkül nincs üzleti siker, de nincs siker az élet más területein sem. Minden, amiért keményen meg kell dolgoznunk, önfegyelmet követel meg tőlünk.
   2015-10-06    Lifestyle