Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Útjára indult a Capella, a jövő irodaszéke

  •  Aktuális
  • 2016-02-19 13:25:00
  • http://www.kinnarps.com/hu/hu/Hirek/Blog/Launch-of-Capella/
Bemutatjuk a jövő irodaszékét! A Capella olyan egyedülálló technológiát testesít meg, amely kényelmes és ergonomikus ülőhelyzetet biztosít, és ami még fontosabb, mindezt rendkívül stílusos megjelenéssel kínálja.

 

A John Larsvall által tervezett Capella FreeMotion® mechanizmussal, azaz olyan intelligens tulajdonsággal rendelkezik, amellyel az ember nem marad végig egy bizonyos testtartásban, mert intelligens mikromozdulatok gondoskodnak a testtartás élénk változtatásáról. De ez nem minden. A felhasználóbarát irányító és szabályozó funkcióknak köszönhetően, amelyek többek közt megkönnyítik az ülés mélységének beállítását, a szék tökéletes opciónak bizonyul az olyan tevékenységalapú környezetekben, ahol a székeket különböző emberek használják. A Capella számtalan kivitelben elérhető csillogó fehér vagy fényes fekete részletekkel. Ha azonban egyedi elképzelése van, örömmel hallja majd, hogy a szék természetesen a Kinnarps széles szövetválasztékának bármelyikében elérhető. 

 

Forrás: http://www.kinnarps.com/hu/hu/Hirek/Blog/Launch-of-Capella/

Megosztás