Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Vadászni mennél Erdélybe? Ők azt is megoldják

  •  Sikersztorik
  • 2015-05-22 10:45:00
Pro Company
"Mivel erdélyi születésű vagyok, illetve ott tanultam és édesapám vadász így adta magát a lehetőség, hogy a magyarországi, illetve egyéb külföldi vadászoknak megmutassuk, illetve betekintést nyerjenek egy igazi hagyományos vadász világba."

Miért akartál vállalkozó lenni?

Mint gyakornok, illetve alkalmazott sok olyan tapasztalatom volt, amik az elveimmel teljes mértékben szemben álltak: a vállalkozói mentalitás, az üzletpolitika és a beosztottakhoz való hozzáállás. Már gyerekkoromban arról álmodoztam, hogy egyszer saját vállalkozásom lesz, ezek a benyomások csak elősegítették, illetve felgyorsították a folyamatot, hogy mielőbb azzá váljak és a saját utamat járjam.

 

Hogyan jött az ötlet a Pro Company megalapításához?

Már a gimnáziumban is érdekelt a szervezkedés, mindig kihívást jelentett és akkor is számos rendezvényt szerveztem csak az a diákokat célozta meg. Majd érettségi után nem úgy alakult az életem, ahogy terveztem és úgy döntöttem, hogy ha már úgyis rendezvények területén mozogtam, akkor miért ne tökéletesítsem magam és esetleg későbbiekben is ezzel foglalkozzak. Majd ezt kiegészítettem utazásszervezéssel, illetve idegenvezetéssel és így kerültem be a turizmus világába, ahol erre a megszerzett tudásra építettem fel a cég szolgáltatásait.

 

Röviden bemutatnád az általatok kínált szolgáltatásokat?

·         Üzleti rendezvények

·         Családi rendezvények

·         Parti szervezés

·         Szárazföldi személyszállítás

·         Vadászat szervezése Erdélybe

 

Cégünk a lehető legjobb szolgáltatásokat és teljes körű lebonyolítást biztosít ügyfelei számára.  Az alapoktól kezdve a megrendelő mellett állunk és figyelemmel kísérjük a szolgáltatási folyamatokat. Emellett sikerült, olyan partneri kapcsolatokra szert tenni, hogy egyedi helyszínektől kezdve, Budapest legjobb cateringeseivel, vagy épp dekoratőreivel tudunk a megrendelőink szolgálatába állni.

 

A Cégetek által nyújtott szolgáltatásokat jellemzően kik veszik igénybe?

Ez elég változó. Célcsoportjaink lehetnek például a KKV-k, ha a rendezvényszervezést nézzük, vagy ha esküvőt, akkor családok, ha személyszállítást, akkor inkább utazási irodák vagy iskolák.

 

Nagyon sok emberben téves kép alakul ki, amikor azt hallja, hogy rendezvény vagy rendezvényszervező és mindenki azt gondolja, hogy csak a nagy cégek engedhetik meg maguknak, vagy csak a gazdag emberek kérhetnek fel céget, hogy az esküvőjüket megszervezzék, vagy egy kerti partit.

 

Mi mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőségét, hogy levegyük a vállukról egy adott esemény megszervezésének a terhét és megmutassuk, hogy mi a különbség egy minden részletében tökéletesen megszervezett vagy egy szedett-vedett esemény között. Egy elégedett ügyfél mindennél fontosabb, a célunk, hogy ezt érjük el minden felkérés során!

 

A szolgáltatásaitok között szerepel a vadászat szervezése Erdélybe? Honnan jött az ötlet?

Mivel erdélyi születésű vagyok, illetve ott tanultam és édesapám vadász így adta magát a lehetőség, hogy a magyarországi, illetve egyéb külföldi vadászoknak megmutassuk, illetve betekintést nyerjenek egy igazi hagyományos vadász világba. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb esetben odafigyeljünk a hagyományokra és több hagyományőrző eseményt tudjunk megvalósítani.

 

Mit tartasz kulcsfontosságúnak a vállalkozásod sikerében?

Első sorban nagyon fontos a csapat. Egy jó csapat hiánya tönkre tehet vállalkozásokat, sőt nem elég csak az, hogy kiváló szakemberek legyenek, hanem a megfelelő hozzáállás is elengedhetetlen. Ha valaki nem érzi magáénak a felállított üzletpolitikát, akkor hiába lehet ő jó szakember. Mindenekelőtt fontosnak tartjuk, hogy ne felejtsük el, hogy mi is az adott szolgáltatásunk célja. Például miért szervezünk egy rendezvényt? A rendezvényszervezés definíciója: szervezett közösség keretein belül, előre meghatározott célból, adott helyen és időben megtartott összejövetel.

 

Mi ennél sokkal többet adunk, nem elég csak ezeknek a feltételeknek megfelelni. Mi nem csak egy vállalkozás akarunk lenni azoknak a cégeknek, akik megbíznak minket és nem azok akarunk lenni, akik csak elköltik más emberek pénzét. Nekünk minden aktuális rendezvény a fontos! Célunk, hogy a megbízóink maradéktalanul elégedetten távozzanak az eseményről! Az alapok mellett elengedhetetlen a kitűnő hangulat, a háttérmunkálatokban a precizitás és a pontosság.

 

Mit javasolsz egy kezdő vállalkozónak a vállalkozásának sikeres működtetéséhez?

Azt gondolom, hogy soha nem szabad elfelejtenünk, hogy miért is kezdtük el. Nem szabad, hogy ez az anyagias világ magával rántson és elfelejtsük mi is vállalkozásunk valódi célja.

 

Figyeljünk oda, kikkel dolgozunk és a jó munkaerőt mindig meg kell becsülni, mert miután egy vállalkozás elkezd felnőni és egyre növekedni, akkor a hangsúly kezd áttevődni az alkalmazottakra kik hajtják azt a bizonyos szekeret és nekünk már csak arra kell odafigyelni, hogy egyben tartsunk mindent. A lehető legtöbb lehetőséget meg kell ragadni, viszont mindig vigyázzunk, hogy mire mondunk igent.

 

Illetve még egy - ami a legfontosabb - hogy nincs lehetetlen. Ha valamit el szeretnénk érni, nincs akadály, csak mi saját magunk lehetünk akadály, mert kifogásokat keresünk.

 

Moni Lóránt /alapító-tulajdonos/

www.procompany.hu

 

Megosztás