Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A jelentkezések elbírálása befejeződött.

  •  Aktuális
  • 2014-01-03 15:40:00
A Vállalkozz Itthon vállalkozásfejlesztési program keretében induló képzés résztvevői kiválasztásra kerültek.

A kiválasztási folyamat eredményéről 2013. december közepén e-mailben tájékoztattuk a jelentkezésüket 2013.10.31-ig véglegesítőket.

Tájékoztató rendezvénysorozatunk, sajtó- és média megjelenéseink, valamint az érintett négy konvergencia régióban kihelyezett információs pultjaink jóvoltából óriási, az előzetes várakozásainkat lényegesen meghaladó érdeklődést tapasztaltunk a program iránt.

Kiválasztási eljárásrendünk kialakítása során elsődleges szempontként az átláthatóság biztosítására törekedtünk, ezért az elbírálás folyamán kizártunk minden szubjektív tényezőt.

A kiválasztás folyamán arra törekedtünk, hogy kiválasszuk a jelentkezők közül azokat, akik képességeik, kompetenciáik alapján alkalmasak a vállalkozói képzés elvégzésére, és tanácsadóink, mentoraink segítségével esélyesek arra, hogy sikeres vállalkozókká váljanak.

A jelentkezőket a kockázatértékelés és a kompetencia teszt eredményének megfelelően három csoportba soroltuk: jól megfeleltek, a minimális követelményeket teljesítettek és azokra, akik a kiválasztási szempontrendszernek nem feleltek meg. A csoportokon belül a képzésbe kerülést kizárólag a jelentkezés honlapon történő véglegesítésének időpontja határozza meg.

 

Az egyes régiók adatairól a régiós aloldalakon részletesebb információt olvashat!

 

Célunk továbbra is az, hogy a lehető legszélesebb körben fokozzuk a vállalkozói kedvet és aktivitást a fiatalok körében. A www.vallalkozzitthon.hu honlapon minden érdeklőnek, vállalkozni vágyónak, illetve vállalkozó fiatalnak nyújtunk olyan információkat, aktualitásokat és szakmai anyagokat, amellyel hozzásegítjük őket céljaik eléréséhez.

Megosztás