Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

25mp-es poszt, avagy házasodj össze a boldog pillanattal!

  •  Lifestyle
  • 2015-11-21 12:10:00
  • Rácz-Akácosi Attila
A Dokik (Srcubs) sorozat egyik részében hangzik el ez a mondat: “Ragadd meg ezt a boldog pillanatot, vedd el, és teremtsetek apró pillanatgyerekeket!”

 

Sokan az “Akkor leszek igazán boldog, ha majd…” bűvöletében élnek, akár egy egész életen át. Te ne legyél ilyen! Figyelj oda a pillanatbeli boldogságra, hiszen a jövőbeli boldogság mértéke nagyban függ annak a pillanatnak a megélésétől, amiben most vagy éppen.

 

Igen, EZT a pillanatot is beleértve.

 

Házasodj össze a boldog pillanattal, és teremts sok apró pillanat gyermeket! Ne a jövőben akarj boldog lenni, hanem most legyél boldog! Igenis vedd el házastársul a mostani pillanatot (bármiért is lehetsz most hálás éppen), és teremtsd meg a saját boldog jövődet.

 

“Sok boldogságot!”

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889      

 

Megosztás
Hogyan szerettesd meg magadat másokkal, 9 tipp, hogy több barátot szerezz
Szükséged van több szeretetre és bizalomra? Szeretnéd, ha többen kedvelnének? Szeretnél minél több igazi barátot magad köré? Akkor ez az írás neked szól.
   2015-11-24    Lifestyle
7 örök érvényű lecke vállalkozóknak
A technológia jött látott, győzött, és az utóbbi néhány évtizedben fenekestől felforgatta a világot, s benne az üzlet szabályait is. Szerencsére a fejlődés ellenére lehet még alapozni az évezredek óta biztos szabályokra.
   2015-07-01    Lifestyle
A sikeres nők 4 titka!
A világban ma nem túl sok felsővezetői pozícióban lévő nőt találsz: az arányuk 30% alatt van. Ezen kívül talán ha 20 olyan szupersikeres nő van a világ országaiban, akik miniszterelnöki, vagy államfői pozíciót töltenek be.
   2015-06-12    Lifestyle