Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A sikeres nők 4 titka!

  •  Lifestyle
  • 2015-06-12 09:35:00
  • Rácz-Akácosi Attila
A világban ma nem túl sok felsővezetői pozícióban lévő nőt találsz: az arányuk 30% alatt van. Ezen kívül talán ha 20 olyan szupersikeres nő van a világ országaiban, akik miniszterelnöki, vagy államfői pozíciót töltenek be.

A fenti kis számok ellenére is elmondható, hogy a nők is képesek remek üzleti  karriert építeni.

A sikeres nők szokásait figyelve 4 momentumot lehet észrevenni:

  1. A sikeresség egyik legalapvetőbb eleme: minden üzletasszony mellett kell, hogy legyen egy mentor, aki tanácsokkal látja el, és aki egyben a bizalmasa is. (Ez persze nekünk, férfiaknak sem árt…)
  2. A másik nagyon fontos elem, hogy minimalizálni tudják az előítéleteket és ki tudják épít a bizalmat maguk körül. Habár ez egy hosszabb folyamat és meg kell dolgozni érte, mégis fontos, hogy a vezetői pozíciókban lévő férfiak megbízzanak a nőkben.
  3. Szintén a siker nélkülözhetetlen eleme, hogy tisztában legyenek az erősségeikkel, és gyenge pontjaikkal. Arra kell törekedni, hogy folyton fejlődni tudjanak, hiszen ez is nélkülözhetetlen a vezetői pozíciók megtartásához.
  1. Végül, de nem utolsó sorban az is lényeges, hogy olyan embereket tudjanak maguk köré gyűjteni, akikkel jól és hatékonyan tudnak együtt dolgozni és a gazdasági környezet változásaira reagálni.

 

 

Sok sikert, kitartást!

 

Lájkold és oszd meg Facebook bejegyzéseinket, ha tetszett!

 

Rácz-Akácosi Attila

Web: motivator.ma

Telefon: 06-20-277-3889

Mangó Média Kft..

3900, Szerencs, Ságvári utca 3.

Linkedin.com/raczakacosi

 Google Plusz profilom

Megosztás
Így urald az érzelmeid! Útmutató 6 lépésben
Az érzelmeink uralása által megtörhetjük azokat a korlátozó sémákat, amelyet fájdalmas pillanataink velejárói. Ha megtanuljuk kezelni és uralni az érzelmeinket, képesek leszünk okulni belőlük, és felfedezzük annak a módját, hogyan szüntethetjük meg az általuk előidézett fájdalmat.
   2015-11-21    Lifestyle
25mp-es poszt, avagy házasodj össze a boldog pillanattal!
A Dokik (Srcubs) sorozat egyik részében hangzik el ez a mondat: “Ragadd meg ezt a boldog pillanatot, vedd el, és teremtsetek apró pillanatgyerekeket!”
   2015-11-21    Lifestyle
Mi változott és mi nem változott a fogyasztói magatartásban?
Az elmúlt 15 év során olyan adatbázis született meg a TGI számára, melyből számos fogyasztói magatartásváltozást vagy nem változást lehet kiolvasni. Magyarországon először 1998-ban adtak ki ilyen jellegű kutatás eredményeit, érdemes egy gyors pillantást vetni arra, hogy nálunk...
   2015-07-23    Lifestyle