Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Fiatal Vállalkozók Hete

  •  Aktuális
  • 2014-11-11 14:00:00
Tanulnál a Fornetti, Kürt, Kulcs-Soft tulajdonosától? És Litkai Gergelytől, Zacher Gábortól, Zólyomi Zsolttól?

A részletes programért kattints az adott napra!

 

Szuper Startup Nap

Időpont: 2014. november 17. hétfő (16:00 - 20:00)

Tech bizniszed van? Startup cég indításán gondolkozol? Ha Te szeretnél a következő nagy sztori lenni, tanulj olyanoktól, akik már megcsinálták a tutit!

Előadók: NNG, Leonar3Do, easyMaths tulajdonosai és a Design Terminál főigazgatója osztja meg Veled a sikeres startup cégépítés titkát!

 

Business Lifestyle Nap

Időpont: 2014. november 18. kedd (16:10 - 20:00)

Vállalkozni egy életstílus. Mivel egy vállalkozó számos emberrel beszél nap, mint nap, tudni kell viselkedni, öltözködni és élvezni az életet. Tudd meg, mit nem tudsz és tanulj a profiktól, hogyan illik élvezni az életet.

Előadók: Katus Attila, Dr. Schiffer Miklós stílustanácsadó, Zólyomi Zsolt parfümőr, valamint a Divino, Bortársaság, VinCe vezetői

 

Show Business Nap

Időpont: 2014. november 19. szerda (16:00 - 20:00)

Pénzt keresni szórakozva? Pénzt keresni szórakoztatva! Tudd meg, hogyan leszel hírérték! Derítsd ki, hogyan lehetsz ismert is, nem csak sikeres!

Előadók: Kovi, Rákász Gergely, Experidance ügyvezető, Litkai Gergely, Haszon, Forbes, Üzletrész.hu szerkesztői.

 

Mentor Nap

Időpont: 2014. november 20. csütörtök (16:00 - 20:00)

Háromszorozd meg az esélyed, hogy SIKERES vállalkozóvá válj! Gyere el és tudd meg miért fontos a támogatás, kik segítették a nagyokat, sőt, hogyan lehet saját mentorod?

Előadók: Fornetti tulajdonosa, Dr. Zacher Gábor, Legrand vezérigazgató, a FIVOSZ Mentor program mentorai és résztvevői, Kürt Zrt. tulajdonosa, Kulcs-Soft Nyrt. tulajdonosa és Szórádi Bence, a 2013-as Év Fiatal Vállalkozója.

 

International Day (English)

Időpont: 2014. november 21. péntek (9:00-13:00)

Mi történik a nagyvilágban a kulisszák mögött? Kik azok a fiatalok, akik meghatározóak lesznek a világpiacon nemsokára? A Világgazdasági Fórum ifjú titánjaival elhozzuk Nektek a válaszokat. Nézz be velünk a színfalak mögé!

Előadók: WunderCar alapítója, Leslie W. Maasdorp a Dél-Afrikai Bank of Amerika leköszönő elnöke, Mark Turrell nemzetközi innovátor, OlivierOullier, a világ egyik vezető üzleti pszichológusa.

 

A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

 

fiatalvallalkozokhete.hu

 
Megosztás