Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Business Freedom WorkhopTM először Budapesten

  •  Aktuális
  • 2015-01-23 14:20:00
Hogyan lehetsz még sikeresebb az üzleti életben? Erre az alapvető kérdésre ad válaszokat, gyakorlati tanácsokat és tudást Eric Edmeades, a világ egyik befolyásosabb mentora, trénere, aki először látogat Budapestre február 5-én.

Előadó: Eric Edmeades (millió dolláros cégeket épített fel)

Az egyébként kanadai Eric nem csak egy kiváló üzleti előadó, de sikeres üzletember is: a moblitelefóniától a marketingen át egészen a  hollywoodi speciális effekt-üzletig terjedő érdekeltségeinek árbevétele több millió dollár évente. A gyakorlatorientált workshopon tagjaink 20 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt!

 

Mi is az a Business Freedom TM

Az emberek gyakran azért indítanak üzleti vállalkozást, mert úgy gondolják, hogy így több szabadságuk, szabadidejük és pénzük lesz, mintha egyszerűen csak lenne egy munkájuk. Sajnos a legtöbben aztán csalatkoznak. A Business Freedom™ program megtanít arra, hogy ez ne forduljon elő.

Minden ötödik cégtulajdonos, akinek cége megéli az ötödik évet, óriási erőfeszítéseket tesz a cégéért. Nagyon keményen dolgozik, és hatalmas áldozatokat hoz azért, hogy működő vállalkozása legyen. Pedig ennek nem kéne így lennie. Hogy miért? Azért, mert az üzleti vállalkozás alapja a személyes szabadság.

A Business Freedom™ szemináriumok olyan mentor- és digitális coach programok gyűjteménye, amelyek megtanítják a vállalkozókat arra, hogy miként építsék fel üzletüket és személyes szabadságukat úgy, hogy közben kiváló üzletet visznek.

A magánvállalkozás nem a rabszolgaság egyik speciális formája, mégis sok üzletember érzi szerencsésnek magát, hogy az első öt évet túlélte az üzleti életben.

Az üzleti túlélés persze gyakran csak a család, az egészség és a boldogság kárára valósul meg.

„Sok üzletember azért vág bele az üzletbe, mert úgy hiszi, tulajdonosként több szabad ideje lesz és nagyobb lesz a pénzügyi szabadsága. És sajnos a legtöbben tévednek… Nem a lehetőségek, hanem a realitás vonatkozásában” – Eric Edmeades.

 

Gyertek, érdemes!

Részletek és jegyrendelés: 

http://globe52.com/2015-februar-5-business-freedom/

 

Gyere 20% kedvezménnyel:

FIVOSZ kuponkód: fivosz5020

Részletek ITT és ITT

 

Megosztás