Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kezdd a reggelt..

  •  Lifestyle
  • 2015-02-02 01:00:00
Óh, azok az átkozott reggelek… Irány a fürdőszoba, felkészíteni a családot egy újabb napra, eldönteni, hogy mit vegyél fel, és ha nagyon jó szervező vagy, talán még egy kávé és a hírek átnézése is belefér, mielőtt beleveted magad a reggeli csúcsforgalomba…

 

De belegondoltál már, hogy a reggeled kihatással van az egész napodra, az aktivitásodra, sikereidre, kudarcaidra? Éppen ezért pont itt van az ideje, hogy átszervezd az egészet, és legalább hetente egyszer valóban magadra figyelj, ne csak az alap szükségleteidre!

 

Így hát kezdd a napod inkább…

 

…Erővel,

hiszen, hogyan lennél aktív a nap folyamán, ha már a reggeled is a fáradtságról szól? Inkább tarts öt perc szünetet, hogy feltöltsd magad! Ha pozitív dolgokat „mantrázol”, akkor megerősödve és biztonságban fog telni a napod…

 

…Várakozással,

hiszen ha azzal a tudattal ébredsz, hogy mennyi kötelező kellemetlen teendő vár rád a nap folyamán, akkor nem csak reggeled, hanem az egész napod is szenvedés lesz! Hogy ezt elkerüld, írj inkább egy listát előző este azokról a kellemes dolgokról, teendőkről, amik a következő nap várnak téged, és olvasd el őket elalvás előtt és reggel is.

 

…Inspirációval,

hiszen vallásosságtól függetlenül mindenkinek van egy spirituális oldala. Szakíts időt reggelente egy kis meditációra. Csodálkozz rá az élet(ed) szépségeire, hiszen minden ember valahogy szebbé teszi a körülötte élők életét. Így vagy ezzel te is, ezért a magadra szánt öt percben gondolj arra, hogyan teszed aznap a világot egy jobb hellyé.

 

…Hálával,

hiszen annyi ember áll melletted, hogy azt el sem hiszed… Miért ne szakítanál időt arra, hogy ezt meg is köszönd? Gondold át reggel, hogy kit szeretnél meglepni aznap, és mivel. Hidd el, hogy ez az apró reggeli „tervezés” az egész napodat fel fogja dobni, ráadásul egy szeretettednek örömet is okozol… Kell ennél több?

 

…Humorral,

hiszen mi lehet jobb egy reggeli kuncogásnál? A nevetés endorfint szabadít fel, ami megalapozza az egész napi hangulatodat. Így hát elő egy vicckönyvvel, a reggeli újság vicc rovatával vagy éppen a kedvenc stand up comedys szereplőddel a reggeli ténfergés helyett.

 

Megosztás
11 dolog, amit a sikeresek tesznek a ebédidejükben
Ha gondolkodás nélkül, gyorsan esünk túl az ebéden, nagy hibát követünk el. Mivel a munkanapok legfontosabb szünete az ebédidő, és nagy befolyása van a további eredményességünkre, ezért érdemes átgondolni, hogy mivel is töltsük el.
   2015-08-05    Lifestyle
Üzleti ebéd: minden, amit tudnod kell róla:Ki fizet, mit egyél, mit igyál, hogyan fizess, stb.?
Fontos üzleti ebédre készülsz, de erős kétségeid vannak a sikerében? Nem tudod, hogy hogyan is kezeld az üzleti ebédet? Ne aggódj, mindenki így kezdte…
   2015-07-22    Vállalkozz!
Fenavadak köröznek körülötted, légy résen, mert mind a pénzedet akarják!
Ha pénzről van szó, ráadásul olyan pénzről, ami a Tied, akkor mostantól légy óvatosabb (mert ha őszintén belegondolsz, tuti nem vagy elég óvatos).
   2015-07-17    Pénzügyek
11 lecke az Életről, egyenesen Albert Einsteintől!
Albert Einsteintől sokkal több minden maradt ránk, mint a relativitáselméleté és az “E = m*c²”. Einstein kitartása és felfedezései azt is megmutatták, hogy kemény munkával, kitartással, a kudarcok átlépésével mindannyian lehetünk ragyogó elmék. Akkor is ragyoghatunk mindannyian,...
   2015-07-17    Lifestyle