Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Provokatív Coaching Képzés

  •  Aktuális
  • 2015-02-26 07:45:00
A Provokatív Stílus (ProSt®) a kommunikáció egy fajtája, amely különösen hasznos olyan szituációkban ahol már „kipróbáltál mindent” és nem vagy elégedett az eredményekkel.

 

A provokatív stílus humorral és provokálással dolgozik. Így ha humoros vagy és nem gondolod, hogy a nevetés munka közben hasztalan vagy akár káros időpazarlás, akkor rájössz, hogy a provokatív stílus egy kellemes gazdagodása a válaszrepertoárodnak.

 

Miért ajánljuk a képzést?

·       Fokozza a munkád élvezetét és hatékonyságát, valamint növeli a bátorságot és a fantáziát. Ez tehát egy jó prevenció az elkötelezett segítők kiégése ellen.

·       A módszer elősegíti a gyors változást. A kliens akárhányszor megragad saját gondolkodásában, érzéseiben és viselkedésében, a coach karikatúrát csinál az ő attitűdjének önsértő/ellenálló részéből és változást provokál ki a kliens viselkedésében.

·       Szinte minden formájú konzultációba/dialógusba (coaching, terápia, vezetői megbeszélés, teljesítmény értékelés) beépíthető a provokatív stílus.

·       A workshopot dr Eleonore Noni Höfner tartja, aki a Provokatív Rendszerszemléletű Munka (ProSA®) fogalmát bevezette. (A Workshop alatt tolmács segíti az akadálymentes kommunikációt.)
 

Bővebb információért képzésről és a módszerről tekintsd meg honlapunkat!

 

A háromnapos workshop tartalma és eredménye

·       Noni Höfner konkrét helyzeteken, élő demonstrációban mutatja be a provokatív stílust.

·       A résztvevők elsajátítják a ProSA és a ProSt kognitív kereteit (alapok, emberkép, provokatív coaching és terápiás felfogás, a helyes hozzáállás a provokációban, stb.). 

·       Világossá válik, mikor hasznos a provokáció és mikor destruktív.

·       A résztvevők megtanulják a provokatív stílus eszközeit, melyek azonnal alkalmazhatók mind a szakmai, mind a magánéletben. 

·       Megtapasztalják a humor és improvizáció felszabadító erejét.

·       A számos gyakorlat biztosítja, hogy a megtanult intervenciók a saját humorodhoz illeszkedjenek
Saját bőrödön tapasztald meg, mitől működnek olyan jól a provokatív eszközök. 


A workshop a provokatív rendszerszemléletű munka (ProSA)® és a provokatív stílus (ProSt)® két részes képzésének az első része és a Deutsches Institut für Provokative Therapie (D.I.P.) –ben a ProSA II képzés feltételeként beszámítható. A D.I.P.-Certifikáció része.

 

Kiknek ajánljuk a képzést?

·       Coachoknak, Trénereknek, Tanácsadóknak 

·       Vezetőknek

·       Pszichológusoknak, Pszichoterapeutáknak, Pszichiátereknek

·       Mindazoknak, akik szeretnék a konstruktív provokáció és humor eszközeit elsajátítani.

 

Jelentkezés és kapcsolat

·       Kapcsolat: Snír Péter

·       Telefon: +36 30 535 5454

·       Online jelentkezés: itt.

·       Kérdésed van? Írj nekünk itt vagy e-mailben az iroda@indynamics.hu címre

 

Megosztás